KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,449
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Bende diyorum ki Chat ile taratmadim cunku olay saatini biliyorum o saat ler arasindaki hata raporlarini analiz ettim toplasan 10-20 tane bir sey 3-5 gun falan gecti uzerinden hatirlamiyom kac taneydi suan saat gecenin 3'u asiri uykuluym oyle bir bakayim derken gordum meseajini O yuzden tekrar tek tek analiz edip daha detayli aciklayamamTamam güzel kardeşim bende diyorum ki sen hata raporlarını tek tek analiz etmek yerine chat ile tarattın ve hikayeyi anlattın. Bütün bunların adaptör taktıktan olduğunu söylediğinde chat koşullanıp aldığın "kritik önemli" hata raporlarını yorumlamaya başladı. Sende sorunun adaptörden kaynaklı olacağına ikna oldun doğru mu?
Şimdi sana son mesajım belli bu konu çıkmaza girecek. Sana tavsiyem BIOS bir önceki sürüme dön ve ardından chipset güncellemeyi dene. Hiçbir değişiklik yapmadan temiz windows kurup test et. İşlemci o şekilde bozulmaz çünkü. Ön göremediğin ya da farklı bir zincirleme sonucu o hale gelmiş o sistem. Hatta adaptörün alakası dahi olmayabilir. Bu arada amacım sana muhalefet olmak değil, konuya bakan arkadaşların bunu doğrudan kabul etmek yerine olmayacağını da görmesidir. Yoksa sorunsuz ucuz bir ürün de olabilir. İyi forumlar tekrar.
Ama Kisaca benim dedigimin olkma olasiligi senin dediginin olma ihtimaline kiyasla cok ama cok daha yuksek Raporlar incelendigi taktirde
(benim PC'imin basina gelen sorundan bahsediyorum yani baskasi bu wifi adaptorunu tkatiginda bu sorunu yasama ihtimal;i dah yuksek anlaminda degil benim sorunumun sebebinin adaptor oldugu konusunda dedim onu)
He Zaten dedıgım gıbı kolay kolay Bozulmaz ıslemcı en zor bozulan parcadır o yuzden bırazda bı sekılde benım sansızlıgıma denk geldıgını belırttım zaten ustte aksı takdırde bu wıfı adapatoru kesınlıkle veya cok yuksek ıhtınmal ıle bu sorunu sızdede yapacak demıyorum dedııgınız gıbı dusuk bır ıohtımal ve o dusuk bır ıhtımalde bana denk geldı anladıız umarım demek sıtedıgımı