Çözüldü✓ HepsiBurada Talebiniz Olumsuz Sonuçlandı

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
909
Hepsiburadadan tablet aldım çok fazla kastığı ve beğenmediğim için geri iade ettim tüm malzemeleri içindeydi neden kabul etmediler şakamı yapıyo bunlar satışa uygun değilmiş kutu sapasağlamdı

kargo kaynaklı kutuda herhangi bir ezilme olmuş olabilir.

Kutusu açıldığı için olmalı.

Hepsiburadadan tablet aldım çok fazla kastığı ve beğenmediğim için geri iade ettim tüm malzemeleri içindeydi neden kabul etmediler şakamı yapıyo bunlar satışa uygun değilmiş kutu sapasağlamdı
knk teknik bir sorun olmadıgı sürece zor iade edersin.Ama özelliklerini falan tam karşılamıyorsa veya başka sıkıntısı varsa tuketıcı mahkemesine verebilirsin.

Firmaya neden kabul etmediklerini sordun mu? Bunun cevabını bilmeden bu forumda kimse sana yardımcı olamaz.

14 günü geçmedi ve iade almadılar mı?
e-devletten hakem heyetine başvur.

knk teknik bir sorun olmadıgı sürece zor iade edersin.Ama özelliklerini falan tam karşılamıyorsa veya başka sıkıntısı varsa tuketıcı mahkemesine verebilirsin.
1614180684945.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk diyorsun ki beğenmediğim için iade etmek istiyorum böyle edemezsinki teknik bir sorun gerek bir gerekçe gerek ama yinede kesin iade edicem diyorsan tuketici mahkemesine başvur
abi play store girmeyen tableti ben ne yapayım maks subay surf yükleniyo oda çok kasıyo

bana niye sinirleniyon dostum
yok sana değil
kb

Alıntıyı görüntüle

abi play store girmeyen tableti ben ne yapayım maks subay surf yükleniyo oda çok kasıyo
kanka o tablet oyun oynamak için değil canlı derslerde anca işini görür 450TL ye tablet alıyorsun ne bekliyordun tüm oyunları oynamayı falanmı

Geri