knk teknik bir sorun olmadıgı sürece zor iade edersin.Ama özelliklerini falan tam karşılamıyorsa veya başka sıkıntısı varsa tuketıcı mahkemesine verebilirsin.Hepsiburadadan tablet aldım çok fazla kastığı ve beğenmediğim için geri iade ettim tüm malzemeleri içindeydi neden kabul etmediler şakamı yapıyo bunlar satışa uygun değilmiş kutu sapasağlamdı
Hepsiburadadan tablet aldım çok fazla kastığı ve beğenmediğim için geri iade ettim tüm malzemeleri içindeydi neden kabul etmediler şakamı yapıyo bunlar satışa uygun değilmiş kutu sapasağlamdı
bana niye sinirleniyon dostumya benle ne alaksı var 500tl boşamı gitti şimdi
knk diyorsun ki beğenmediğim için iade etmek istiyorum böyle edemezsinki teknik bir sorun gerek bir gerekçe gerek ama yinede kesin iade edicem diyorsan tuketici mahkemesine başvurama kutunun üstünde kutusu açıldığında iade edilebilr yazıyodu
knk teknik bir sorun olmadıgı sürece zor iade edersin.Ama özelliklerini falan tam karşılamıyorsa veya başka sıkıntısı varsa tuketıcı mahkemesine verebilirsin.
abi play store girmeyen tableti ben ne yapayım maks subay surf yükleniyo oda çok kasıyoknk diyorsun ki beğenmediğim için iade etmek istiyorum böyle edemezsinki teknik bir sorun gerek bir gerekçe gerek ama yinede kesin iade edicem diyorsan tuketici mahkemesine başvur
yok sana değilbana niye sinirleniyon dostum
kanka o tablet oyun oynamak için değil canlı derslerde anca işini görür 450TL ye tablet alıyorsun ne bekliyordun tüm oyunları oynamayı falanmıAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abi play store girmeyen tableti ben ne yapayım maks subay surf yükleniyo oda çok kasıyo
abi play store girmeyen tableti ben ne yapayım maks subay surf yükleniyo oda çok kasıyo