Hepsiburada tarafından dolandırılmak

Eru7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
344
2 Hafta önce hepsi buradadan bildirim geldi 5 gram altın alın 500 tl hediye diye katıldım 500 tlyi aldım ama hediye bakiye yüklenmeden Farklı sipariş oluşturup 3 defa iptal ettim diye hesabım alişverişe kapatılmış.hediye bakiyem yüklendi talep oluşturdum.Nasıl kullanıcam diye 500 tlyi kullanamazsınız artık diyor.Böyle bi hakları varmı Tüketici hakem heyetine şikayet edebilirmiyim premium almıştım yeni oda gitti boşa Şuan hiçbir şekilde alişveriş yapamıyorum.NOT:KONUYU GÖREN MOD SİLEBİLİR Mİ

Son düzenleme:
3 defa alıp niye iptal ettin hocam ayıptır sorması?

Sen kimseye soru sorma.Ben Tüketici hakem heyetine yazayım Forumda aklı başında çözüm odaklı arkadaşlar vardır diye konu açtım.Onlarda uyuyor demek ki.

2 Hafta önce hepsi buradadan bildirim geldi 5 gram altın alın 500 tl hediye diye katıldım 500 tlyi aldım ama hediye bakiye yüklenmeden önce sipariş oluşturup 3 defa iptal ettim diye hesabım alişverişe kapatılmış.hediye bakiyem yüklendi talep oluşturdum.Nasıl kullanıcam diye 500 tlyi kullanamazsınız artık diyor.Böyle bi hakları varmı Tüketici hakem heyetine şikayet edebilirmiyim premium almıştım yeni oda gitti boşa Şuan hiçbir şekilde alişveriş yapamıyorum.
Bloke olmustur hocam sesli görüsfünüzmü temsilcilerle yardım ederler size

Evet hakları var canları isterse açarlar. THH falan hikaye, üye olurken sayfalarca üyelik sözleşmesi onaylıyorsun.

2 Hafta önce hepsi buradadan bildirim geldi 5 gram altın alın 500 tl hediye diye katıldım 500 tlyi aldım ama hediye bakiye yüklenmeden önce sipariş oluşturup 3 defa iptal ettim diye hesabım alişverişe kapatılmış.hediye bakiyem yüklendi talep oluşturdum.Nasıl kullanıcam diye 500 tlyi kullanamazsınız artık diyor.Böyle bi hakları varmı Tüketici hakem heyetine şikayet edebilirmiyim premium almıştım yeni oda gitti boşa Şuan hiçbir şekilde alişveriş yapamıyorum.
bildiğin çakallık yapmaya çalışmışsın zaten şart 5gr altın alımında 500tl hediyesini almak sen 3 kez aynı şeyi yapıp iptal etmişsin dolandırılan sen değilsin suçlu sensin normal

Konuyu anlamamışsınız Boş boş yorumlar O 3 sipariş altın ve kampanya ile alakası yok cahil arkadaşlarım benim hiç mi hepsiburada kullanmadınız.Nerde görülmüş altın alişverişinin iptal edildiği milyonluk altınım var benim daha hayatımda altın siparişinin iptal edildiğini duymadım.Mod arkadaş varsa konuyu silsin.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Ne boş adamsın la sen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,177
Üyeler
185,685
Son üye
Rekrakmek
Geri