Sizinki bu sanirimHawk fab v3 var ben de boy kilo rakamları da yüksek taş gibi V1 de iyidir diye düşünüyorum
ben hepsiburadadan aldım sancak modeli. gayet iyi. Hawkın oturma kısmı çok ince geliyor bana fature serisi güzel ama onada çok zam geldi. Ben de yeni aldım merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin lakin boyun 1.80 den fazlaysa sana uygun değil sancak modeliBir de zamanla soyulma olur diye düşünüyorum deride. O yüzden kumaş daha iyi sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hawk mi xdrive mı peki? Bin lira üstüne çıktığımda hawklar da var kumaş olarak?
Hocam sancak güzel de deri olması yazın terlemeye ve zamanla aşınmaya sebep olur gibi düşünüyorum. O yüzden kumaş bakıyorum aslındaben hepsiburadadan aldım sancak modeli. gayet iyi. Hawkın oturma kısmı çok ince geliyor bana fature serisi güzel ama onada çok zam geldi. Ben de yeni aldım merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin lakin boyun 1.80 den fazlaysa sana uygun değil sancak modeli
Doğrudur bir şey diyemem terletme konusuna. biz iş yerinde de deri kullanıyoruz klimanın kapalı olduğu zamanlarda bile terletme yapmadı. biraz kişinin vucut yapısıyla alakalı terleme. kumaşıda temizlemesi zor birde hawkın o modelinde oturak kısmı çok ince ve sırt ıle oturak kısmı arasında çok boşluk var. yinede güzel ürün alabilirsiniz.Hocam sancak güzel de deri olması yazın terlemeye ve zamanla aşınmaya sebep olur gibi düşünüyorum. O yüzden kumaş bakıyorum aslında
Hocam 1000 lira hediye çeki var. Daha uyguna gelmez sanıyorumOrada satış yapan firmalara bak sonra onların kendi sayfasından al bence, daha uyguna gelecektir.
https://www.hepsiburada.com/xprime-cool-kumas-oyuncu-koltugu-p-HBCV000006405CHocam 1000 lira hediye çeki var. Daha uyguna gelmez sanıyorum
Düzgün kumaş koltuk tavsiyen var mi peki?xPrime'ın o modeline para verilmez. Hediye çeki ile bedava olsa da alınmaz.
1.000 TL hediye çekin varsa üzerine para koy, düzgün kumaş koltuk satın al.
Seduna Heaven FABDüzgün kumaş koltuk tavsiyen var mi peki?
Kumaş Hawk öneririm şahsen, deriler terletebilir rahatsız edebilir yani. Hawk ile ilgili sorunuz varsa sorabilirsinizBir de zamanla soyulma olur diye düşünüyorum deride. O yüzden kumaş daha iyi sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hawk mi xdrive mı peki? Bin lira üstüne çıktığımda hawklar da var kumaş olarak?