Neler Yeni

her gördüğünüz hile değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
Uygunsuz davranış

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
hahah ben smurfum haha onlar kolsuz onların karşısına geliyorum küfür yiyincede foruma gelip ağlıyorum hahahahh @ali türkan tam kolsuz haha smurf geldiği için ağlıyor za xddd smurf geliyor ise daha iyi oynayın ne yapayım xd oyun bedava yeni hesap açarım ben yıkığım hahaha

namı değer @Jarvis-M mantığı

yazık ya oynayamayıp ağlaman elmaslarıda vurabiliyorum immortallarıda şuan gold 2 attı 2 günde elmas 1 e kasarım dediğim gibi arkadaşımı bekliyorum onunla oynayacağım

inşallah karşıma gelirsin bi

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
Çağrı Ö
hayır derecelide vurmuyorum ranksızda vuruyorum adamların elosu düşmüyor yani
ya dostum tamam da normal oyunda adamlar neden sana hile desin? ya da sen "one tap dağıttığın" adamların gümüş elo olduğunu nerden biliyorsun?

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
aimim iyi antrenman elin ısınmadan maça girmek mantıksız
Bunun için antrenman modu da var valoda bildiğim kadarıyla. Gidip orada alıştır elini. Gidip 4 5 maç düşük eloda oynayıp da ben çok iyi oyuncuyum beni hile sanıyorlar diye konu açmanın mantığı yok.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
hahah beni işsizmi sanıyorsun şurada olan bi 1 saat molamda foruma gireyim dedim ondada 5k yorum kasmış sakatlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorum

ne anlatıyon konuş ben vuramıyorum sonra .... smurflere atıyorum mu

Impe

80+ Silver
ya dostum tamam da normal oyunda adamlar neden sana hile desin? ya da sen "one tap dağıttığın" adamların gümüş elo olduğunu nerden biliyorsun?
maç sonu ekledim

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
aynen kardeşim yıkıklık kesinlikle yıkıklık 32 fps oynadığım için kendi şelomda oynamıyorum elimde bi pc olsa kendi hesabımdada oynarım smurfum dede keyfimin kahyasımısın
32 fps alıyorum bronzlarla girebilirim artık diyorsun yani böyle bir kuralmı var varsa fps sabitleme diye bbir şey varda bende 30 a sabitleyeyim

Impe

80+ Silver
hatta ekledikten sonra aim geliştirmeleri için taktik falan verdim adam benden özür bile diledi az önce

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
Uygunsuz davranış

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
32 fps alıyorum bronzlarla girebilirim artık diyorsun yani böyle bir kuralmı var varsa fps sabitleme diye bbir şey varda bende 30 a sabitleyeyim

sabitle napim yani canım bronzları vurmak istedi broonzları vururum hangi eloda istersem oynarım onda :)

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
İyi etmişlee keşke bende olsaydım bende sövseydim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom