Neler Yeni

Her şeyi Çok Takmak Ve Sosyal Anksiyete

Gloxy

80+ Bronze
Takdir alırsan bilgisayar alırız diyordu o yüzden istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takdir alınca kendimi iyi hissediyorum bir de sınıfta şaşıranları görünce biraz moralim düzeliyor
o zaman dersine çalış sınavına odaklan kimin ne dediği gram umrunda olmasın 2-3 yıl sonra arkana dönüp baktığında keşke deme diye istediğini yap

hpxtech

80+
o zaman dersine çalış sınavına odaklan kimin ne dediği gram umrunda olmasın 2-3 yıl sonra arkana dönüp baktığında keşke deme diye istediğini yap
Takdir almam imkansız gibi almam için matematikten 70 ve fenden 82 falan almam lazım diğer dersleri de ufaktan olsa yükseltmem gerekiyor

Takdire 2-3 puan kalsa hocalardan sözlüme veya notumu biraz yükseltebilir misiniz desem yükseltirler mi? mat fen hariç diğerleri iyi ingilizceden 100 aldım ama dinlemeye odaklanamadım 87 ve 75 düştü 2 ingilizcede

Son düzenleme:

Gloxy

80+ Bronze
Takdir almam imkansız gibi almam için matematikten 70 ve fenden 82 falan almam lazım diğer dersleri de ufaktan olsa yükseltmem gerekiyor

Takdire 2-3 puan kalsa hocalardan sözlüme veya notumu biraz yükseltebilir misiniz desem yükseltirler mi? mat fen hariç diğerleri iyi ingilizceden 100 aldım ama dinlemeye odaklanamadım 87 ve 75 düştü 2 ingilizcede
hocalarına düzgünce izah edersen gerçekten sözlülerden dolayı alamıyorsan hocaların yardımcı olacağını düşünüyorum

hpxtech

80+
hocalarına düzgünce izah edersen gerçekten sözlülerden dolayı alamıyorsan hocaların yardımcı olacağını düşünüyorum
1.Dönem yapacaktım ama e okul kapandığı için yapamadım o zamanı hatırlayınca da çok koyuyor bana

Takdir almayı bayağı istiyorum çünkü sınıfta herkesin şaşırmasını görmek istiyorum ingilizceden 100 aldığım da bayağı şaşırmıştı hatta kopya çektin diyen bile olmuştu

Top Bottom