İyice rezil olmazsın, asıl tepki vermeyip yapmalarında daha çok izin vererek rezil olursun, aslında şu rezil olma kavramını unut, sana yine böyle zorbalık yaptığında sınıftakileri falan unutup çocuğa kilitlen emin ol bi yumruk atabilsen hayatın kurtulacaktır, bi kez o duvarı geçtiğinde artık kendine olan özgüvenin artacaktır. büyüdüğünde kafanı duvara falan vurursun neden ben hiçbirşey yapamdım o anda diye. dayak diyeceğine emin olsan da en fazla temiz bi dayak yerim 2 gün sonra hiçbirşeyim kalmaz diye düşün. bende 8. sınıfa kadar aynı senin gibiydim hatta ben ağlıyordum, bi gün çok fazla üzerime gelmişti yumruk falan attı sınıftakiler güldü, o an ne kadar kötü olduğumu anlatamam o an okulu bırakmak istedim, eve gidip aileme okulu bırakacağımı söyleme kararı almıştım tabi o sıra çocuk kafama falan vuruyor sınıfta gelip tutan ayıran falan kimse yok gülüyorlar ve arkadan biri bana mal demişti, o an o sinirle patlayıp başımda duran çocuğa 4,5 yumruk attım, burnu yamulmuştu veya kırılmıştı hastanelik oldu. o olaydan sonra artık ağızlarını bile açamamaya başladılar ve artık özgüvenim tavan yapmıştı 5,6 ay sonra da düzelmeye başladım şuan normal sosyal bi insanım
bu tür artist ama boş insanlardan sağlam bi döverek kurtulabilirsin sadece, ve onun arkası var beni çıkışta kalabalık tutarlar falan diye düşünme arkadaşı için kavga edecek hiçkimse tanımadım şimdiye kadar, zaten bu tiplerin arkadaşları da sahte oluyor.