Obito Uchiha
80+ Silver
Ayıptır sorması o canavarın ramları nedir?
Ayıptır sorması o canavarın ramları nedir?
Ne ayıbı ya?Ayıptır sorması ramlar nedir?
https://www.incehesap.com/team-t-force-xtreem-argb-16gb-ddr4-4000mhz-gaming-ram-fiyati-46327/ bak buda çok güzel ram ama yazılımı yok sitesine baktımda bulamadım ben.Ne ayıbı ya?
Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 3200 MHz CL16 RAM'ler, Micron E-die (D9VPP) çip var, şu an 3600 MHz CL14-20-12-12-32-55'te kullanıyorum.
Tek sıkıntısı yazılımı çok kötü RAM'in .
ama bana bunu yapma işte aşık oldumya bana versene 1 hafta kullanayımROG FanatiğiyiiiizzzAlıntıyı görüntüle
Bu arkadaşın fanları çalıntı bu arada onu söyleyeyim de.
Anakartının kendi RGB yazılımı ile kontrol ediliyor sanırım, KitGuruTech'in incelemesinde öyle söylenmiş.https://www.incehesap.com/team-t-force-xtreem-argb-16gb-ddr4-4000mhz-gaming-ram-fiyati-46327/ bak buda çok güzel ram ama yazılımı yok sitesine baktımda bulamadım ben.
Kral biraz aşağıdan çek, üstteki radyatör fanlarının ARGB olduğu gözükmüyor .ROG FanatiğiyiiiizzzAlıntıyı görüntüle
@ErenXPG'den çaldım .Bu arkadaşın fanları çalıntı bu arada onu söyleyeyim de.
Reis o sisteme ne kadar verdin?ROG FanatiğiyiiiizzzAlıntıyı görüntüle
çok temiz toplamışın kablo yığını görmüyorum bile şubat veya mart ayı gibi benim bilgisayarda böyle olacak inşallah. Covid 19 dan dolayı ne işe giresim var nede çalışasım var. Dişimi sıkayım virüs kapacaksamda kapayım diyorum böyle bilgisayara sahip olmak için bi yandan da yemiyor.ROG FanatiğiyiiiizzzAlıntıyı görüntüle
9.500Tl küsur verdim fiyat performans olsun istemedim.Herşeyin ARGB Olmasını ve üst kalite olmasını istedim ve rog zaten başlı başına pahalı olduğu için böyle oldu.ileride rtx 3000 rog serisine geçecegim gen4 ssdler yaygınlaşınca alacağım ve yeni ryzen serisini de takabileceğim oc ve soğutma konusunda sıkıntı çekmeden.Evet pahalı fakat ileriyi düşünerek ve bunu göze alarak topladımReis o sisteme ne kadar verdin?
Ne zaman topladınız? O sistem şuan +10K toplanır diye düşünüyorum.9.500Tl küsur verdim fiyat performans olsun istemedim.Herşeyin ARGB Olmasını ve üst kalite olmasını istedim ve rog zaten başlı başına pahalı olduğu için böyle oldu.ileride rtx 3000 rog serisine geçecegim gen4 ssdler yaygınlaşınca alacağım ve yeni ryzen serisini de takabileceğim oc ve soğutma konusunda sıkıntı çekmeden.Evet pahalı fakat ileriyi düşünerek ve bunu göze alarak topladım
parça parça zamanla aldım 2 ay falan olmuştur evet ara sıra bakıyorum 2700tlye aldıgım ekran kartının şuan indirimsiz hali 4k olmuş.2150tlye aldıgım anakart şimdi 2.600lere çıkmış. Piyasa çok kötüye gidiyorNe zaman topladınız? O sistem şuan +10K toplanır diye düşünüyorum.