callousness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
- Konu Sahibi Konu Sahibi
mousepad işte, rgbli olan bende de var kanka da kullanamıyorum onu dedimneyden bahsediyorsun pad derken?
mousepad işte, rgbli olan bende de var kanka da kullanamıyorum onu dedimneyden bahsediyorsun pad derken?
aynısı degıl![]()
TEKNOFİYAT Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb Çok Özellik Full Renk - Fiyatı, Yorumları
TEKNOFİYAT Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb Çok Özellik Full Renk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hayalimdeki kasaAlıntıyı görüntüleKoltuk değişecek kargo bekliyorum, kabloları da en kısa sürede bir düzene koyacağım
hee o mu gayet güzel ya 170tl verdim 3 hafta önce aldım ben leke falan tutmuyor herkese tavsiye ederimmousepad işte, rgbli olan bende de var kanka da kullanamıyorum onu dedim
YENİSİ DE GÖRMEK İSTERİZEski sistem yenisi bugün geldi daha kurma vaktim olmadı.
Biraz daha solda yatak varHayalimdeki kasa
Aslında alabilirim ama PC'ye para harcamak bana boş geliyor :d
Masayı biraz sola çekip duvara tam yapıştırsan daha güzel olmaz mı ?
monitörleri masaya sabitlesen daha iyi gözükür benceAlıntıyı görüntüleKoltuk değişecek kargo bekliyorum, kabloları da en kısa sürede bir düzene koyacağım
BANA DİYORSAN, STOK GELENİNİ KULLANIYORUM VE GAYET YETİYORİşlemci için cooler ne kullanıyorsun değerler ne çıkıyor?
bu duvara asılıyor mu![]()
TEKNOFİYAT Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb Çok Özellik Full Renk - Fiyatı, Yorumları
TEKNOFİYAT Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb Çok Özellik Full Renk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bir teknisyen olarak, 2 ufak apararatla asılabilir bence.. ama yok illa da floresan tarzı olacak derseniz o çok daha karmaşık iş, yoksa bu lambaderi duvara asmak daha kolay bence..bu duvara asılıyor mu