Rekabet denilen şey böyle olmamalı.Rekabet güzel değil mi?
Söylemeyi unuttum her çözdüğüm soru için en iyi cevap istemiyorum zaten. Karmaşık, üst düzey ve nadir sorulan sorular için istiyorum yoksa şimdi 15 tane olmuştu.Eğlence de olsa en fazla en iyi cevaba ben sahip olacağım diye bir yarış içerisinde olmak doğru değil.
Aslında doğru, olması gerekiyor. Çünkü üyeler böylelikle emin oldukları, kesin fikri oldukları cevapları vererek hem en iyi cevaba sahip olmak istiyecek hemde doğru bilgiler verilmiş olacak. Verdikleri cevaba daha çok dikkat edicekler yani.Eğlence de olsa en fazla en iyi cevaba ben sahip olacağım diye bir yarış içerisinde olmak doğru değil.
Bu seferde sırf en fazla en iyi cevabı elde etmek için boş mesaj skandalı yaşanacak.Aslında doğru, olması gerekiyor. Çünkü üyeler böylelikle emin oldukları, kesin fikri oldukları cevapları vererek hem en iyi cevaba sahip olmak istiyecek hemde doğru bilgiler verilmiş olacak. Verdikleri cevaba daha çok dikkat edicekler yani.
Konu sahibi boş mesajlara neden versin o zaman?Bu seferde sırf en fazla en iyi cevabı elde etmek için boş mesaj skandalı yaşanacak.
Boş mesaj olmaz fazla tekrar edilmiş mesaj olur. Çünkü kimse boş mesajı en iyi cevap seçmez.Bu seferde sırf en fazla en iyi cevabı elde etmek için boş mesaj skandalı yaşanacak.
Onu konu sahiplerine sormak gerek. Kimisi kafası eser en iyi cevap olarak işaretler, kimisi o özelliği bilmeden basar, kimisi multi açıp bunu yapar. Yani olabilecek şeyler bunlar.Konu sahibi boş mesajlara neden versin o zaman?
Toplu banda gelir.Onu konu sahiplerine sormak gerek. Kimisi kafası eser en iyi cevap olarak işaretler, kimisi o özelliği bilmeden basar, kimisi multi açıp bunu yapar. Yani olabilecek şeyler bunlar.