Neler Yeni

Herkes sistem fotoğraflarını ve bilgilerini paylaşabilir mi ?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
18 den fazlaya gitmez o herhalde
Olsun belki alan olur zaten olmazsa 20k ya düşürürüm pazarlıkla 19k ya bırakırım sonra kalan parçalarıda satıp laptop alırım çünkü ünide yurda masaüstü almıyorlarmış :(

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
yalancıyı öpmüyolar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olsun belki alan olur zaten olmazsa 20k ya düşürürüm pazarlıkla 19k ya bırakırım sonra kalan parçalarıda satıp laptop alırım çünkü ünide yurda masaüstü almıyorlarmış :(
yurtta mı kalıcan ? hayatında yapıcağın enbüyük hata olur + ünide nasıl masaüstü almıyolar tabi almazlar çalınma riski var laptopu taşırsın diye

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
3070'i 13K ya satıp sonra 3090 almayı planlamıyor değilim o.O2
Lan ekran kartını AMD zannetttim ya korum ya da fakirim hocam ben konuyla alakasız bir şey yazıyım şimdi kasami ve bilgisayarımın güzel gözükmesi için neler önerirsiniz masa da olabilir boyama tarzı duvarları vs boyamayı düşünüyordum ama evin diğer odalarıyla farklı renge boyamak kiradayiz

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yalancıyı öpmüyolar :D

yurtta mı kalıcan ? hayatında yapıcağın enbüyük hata olur + ünide nasıl masaüstü almıyolar tabi almazlar çalınma riski var laptopu taşırsın diye
Hacı ev zor ya baya masraflı olur eşya al kira öde fatura öde yemek yap evi temizle hangi birini yapayım onları yapsam ders yapamam ders yapsam onları yapamam oyüzden ilk sene yurtta kalıcam sonra baktım olmuyor ozaman mecbur ayrı eve geçerim.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Lan ekran kartını AMD zannetttim ya korum ya da fakirim hocam ben konuyla alakasız bir şey yazıyım şimdi kasami ve bilgisayarımın güzel gözükmesi için neler önerirsiniz masa da olabilir boyama tarzı duvarları vs boyamayı düşünüyordum ama evin diğer odalarıyla farklı renge boyamak kiradayiz
hocam kirada olmak çok sıkıntı ya evden bir anda çıkmanız gerekirse ev sahibi tüm evi aynı boyada isteyebiliyor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bilgisayarının güzel gözükmesi için güzel gözüken bir anakart ve sıvı soğutma şart ve güzel bir kasa şart

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Hacı ev zor ya baya masraflı olur eşya al kira öde fatura öde yemek yap evi temizle hangi birini yapayım onları yapsam ders yapamam ders yapsam onları yapamam oyüzden ilk sene yurtta kalıcam sonra baktım olmuyor ozaman mecbur ayrı eve geçerim.
hocam size şöyle söyliyim eskişehir ve ankara 3+1 dairelerin kiraları baya ucuz doğalgaz ayda ortalam yazın 30 kışın 300 400 gelse kışın ayda 1k fatura 800 tl kira ödeseniz 200 tl internet vb 800tl de yiyecek içecek ödeseniz ayda 2.8k ödersiniz asgari ücret üniversiteye başladığınız anda internet üzerinden iş yapmaya başlayın geçim sağlayın

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
hocam kirada olmak çok sıkıntı ya evden bir anda çıkmanız gerekirse ev sahibi tüm evi aynı boyada isteyebiliyor
Evet cidden sistem çok değişik bazen evi güzelleştirmek için bir şey yaptirmiyim diyorsun bazen yaptırmıyor abi bazen kendi cebinden yaptırcam desen bile yaptırmıyor zaten başka kiracı gelince evimde su var diye kirayı bindircen kiradan düşsen bile bir şey kaybetmiceksin neden yaptirmiyolar anlamıyor bir de kanser ev sahipleri var

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam size şöyle söyliyim eskişehir ve ankara 3+1 dairelerin kiraları baya ucuz doğalgaz ayda ortalam yazın 30 kışın 300 400 gelse kışın ayda 1k fatura 800 TL kira ödeseniz 200 TL internet vb 800tl de yiyecek içecek ödeseniz ayda 2.8k ödersiniz asgari ücret üniversiteye başladığınız anda internet üzerinden iş yapmaya başlayın geçim sağlayın
Zaten yapıyorum imzadaki sistemi o sayede aldım aylık ortalama 2k gelirim var

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Evet cidden sistem çok değişik bazen evi güzelleştirmek için bir şey yaptirmiyim diyorsun bazen yaptırmıyor abi bazen kendi cebinden yaptırcam desen bile yaptırmıyor zaten başka kiracı gelince evimde su var diye kirayı bindircen kiradan düşsen bile bir şey kaybetmiceksin neden yaptirmiyolar anlamıyor bir de kanser ev sahipleri var
hocam örneğin ben ev sahibi olsam cidden size nasıl anlatsam herşeyi yapsınlar ama tüm odalar farklı ollsun geçsinler gitsinler fakat evi boyalı verir boyalı isterim bu şarttır kiramı ve faturalarını düzgün ödesinler başka bir şey istemezsin ki

Zaten yapıyorum imzadaki sistemi o sayede aldım aylık ortalama 2k gelirim var
nerden kazanıyosun hocam banada söylermisin

Top Bottom