Neler Yeni

Herkes sistem fotoğraflarını ve bilgilerini paylaşabilir mi ?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam örneğin ben ev sahibi olsam cidden size nasıl anlatsam herşeyi yapsınlar ama tüm odalar farklı ollsun geçsinler gitsinler fakat evi boyalı verir boyalı isterim bu şarttır kiramı ve faturalarını düzgün ödesinler başka bir şey istemezsin ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerden kazanıyosun hocam banada söylermisin
Freelancer olarak 3d ev ve model tasarımı yapıyorum ama genellikle yabancı sitelerde çünkü türkiyede kimse evinizin tasarlanması için para ödemez

Yazılım mi grafik tasarım mi al sat mi hocam
Freelancer olarak iş yapıyorum ama arada al sat 2.el tamir falanda yapıyorum mesela abdullah abinin en son çıkardığı sistemden 1 adet aldım ve satacağım 1 2 bin tl kâr etsem yeter.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Freelancer olarak 3d ev ve model tasarımı yapıyorum ama genellikle yabancı sitelerde çünkü türkiyede kimse evinizin tasarlanması için para ödemez
hocam aslında bende grafik tasarım başlamıştım fakat cidden yaptığım işin emeğini alamadığım için bıraktım üniversitede yazılım okursam hazırlıkta grafik tasarım çalışıp yayıncılık veya youtube da gelir elde etmeye çalışıcam grafik nasıl yapılır onlardan bahsedicem yayıncılıktada yazılımda öğrendiğim kodlar ile oyun yapmaya kendi tasarımlarımlada oyunlarımı geliştirmeye çalışıcam

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren

Freelancer olarak iş yapıyorum ama arada al sat 2.el tamir falanda yapıyorum mesela abdullah abinin en son çıkardığı sistemden 1 adet aldım ve satacağım 1 2 bin TL kâr etsem yeter.
Hazır bütçe olsa ben de rtx 3060 ile ya mining ya da al sat yapacaktım da babam benden habersiz yatırım yapmış yükseliş trendinde iken yoksa ben de Abdullah abinin sistemi alıp parça parça satardim ya da 3060ı

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam aslında bende grafik tasarım başlamıştım fakat cidden yaptığım işin emeğini alamadığım için bıraktım üniversitede yazılım okursam hazırlıkta grafik tasarım çalışıp yayıncılık veya youtube da gelir elde etmeye çalışıcam grafik nasıl yapılır onlardan bahsedicem yayıncılıktada yazılımda öğrendiğim kodlar ile oyun yapmaya kendi tasarımlarımlada oyunlarımı geliştirmeye çalışıcam
Umarım yaparsın oyun yapmaya karar verirsen 3d modelleme işlerinde yardım edebilirim.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Umarım yaparsın oyun yapmaya karar verirsen 3d modelleme işlerinde yardım edebilirim.
3D modellemede baya sıkıntılar çekiceğimi düşünüyorum çünkü hiç bilgim yok ve insanların karşısına çürük elma değil taze elma çıkarmaya uğraşıcam sonra jahreinin ağzından işitmeyelim azar

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
3D modellemede baya sıkıntılar çekiceğimi düşünüyorum çünkü hiç bilgim yok ve insanların karşısına çürük elma değil taze elma çıkarmaya uğraşıcam sonra jahreinin ağzından işitmeyelim azar
Aynen jahrein mabimin beğenmesi önemli çünkü o bir oyun gurmesi :D

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
aynen öyle bu arada cidden yardım ediceksen eğer gelecek sene için bir konuşalım derim
Elimden geldiğince takıldığınız bir yer olursa yardım ederim yapabileceğim bir şey ise yani ama öyle profesyonel bir bilgim yok mesela:
20200925_234831.png

Elimden bu tarz basit modeller gelir ama aşırı detaylı şeyleri bende yapamam.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
cfranko nun sistemi benim 10400F im karşısında çok sönük kalıyor o yüzden paylaşmıyorum en iyisi kendinin sansın die (!)

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Elimden geldiğince takıldığınız bir yer olursa yardım ederim yapabileceğim bir şey ise yani ama öyle profesyonel bir bilgim yok mesela:Alıntıyı görüntüle
Elimden bu tarz basit modeller gelir ama aşırı detaylı şeyleri bende yapamam.
aslında aslımda yerli ve milli battlefield cod gibi oyunlar yapmak var ama hikayeli oyun gibi düşünebilirsin gta 5 gibi fakat bunlar tabikide acayip 3d ve yazılım isteyen ve bug olmaması lazım

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
aslında aslımda yerli ve milli battlefield cod gibi oyunlar yapmak var ama hikayeli oyun gibi düşünebilirsin gta 5 gibi fakat bunlar tabikide acayip 3d ve yazılım isteyen ve bug olmaması lazım
Okadar acayip ve karmaşık modellemeleri bende yapamam onlar iyice profesyonellerin işleri bende ev eşyaları ve bazı basit 3d model tasarımlarından sonrası yok :D

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Okadar acayip ve karmaşık modellemeleri bende yapamam onlar iyice profesyonellerin işleri bende ev eşyaları ve bazı basit 3d model tasarımlarından sonrası yok :D
aklımda bir şey daha var işte houseflipper gibi chill oyun kafa dağıtmalık bir aksiyon birde chill gibi düşünebilirsin

Top Bottom