HERKES YAYSIN Rezilliğini

İşte benim derdim de bu kurumsal firma birine bayilik veriyorsa o bayiden sorumludur. Alkolik adama bayilik verip internet ile ilgili sorun çıktığında sorunu diyene küfür ederse suçlu bayidir. Infazimi yakma diye küfür etmek meşru olmaz. Dediğini yapsaydım ne olacaktı. Esi ayrı çocuğu ayrı sıkıntı olacaktı. Ben hapse o mezara. Zaten karakola gittim. Derdim bunu TÜRK TELEKOM da görsün. Gerekeni yapsın.

Türk Telekom buradan görmez güzel kardeşim, şunu kafanıza bir yerleştiremediniz ya. Gidin CİMER'e yazın, X'e taglayıp yazın, kendi sitelerinde bulunan şikayet yerine yazın.

Biz @Abdullah Hacıgül ü takip ediyoruz forumunu kullanıyoruz. Neden? Benim sebebim objektif biri yeri geldiğinde markayı gömer yeri geldiğinde över. Bu yüzden bu adamı takip ediyoruz. Sırf işbirliği için kötü olanı desteklemedi iyiyse iyi kötüyse kötü dedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom buradan görmez güzel kardeşim, şunu kafanıza bir yerleştiremediniz ya. Gidin CİMER'e yazın, X'e taglayıp yazın, kendi sitelerinde bulunan şikayet yerine yazın.
Yazdım zaten dediğim gibi Twitter kullanan biri değilim boş boş zaman öldürmek için bakıyorum. Oraya da yazdım buraya da yazdım belki destek olur diye. Sadece görünür olsun yeter.

Biz @Abdullah Hacıgül ü takip ediyoruz forumunu kullanıyoruz. Neden? Benim sebebim objektif biri yeri geldiğinde markayı gömer yeri geldiğinde över. Bu yüzden bu adamı takip ediyoruz. Sırf işbirliği için kötü olanı desteklemedi iyiyse iyi kötüyse kötü dedi.

Yazdım zaten dediğim gibi Twitter kullanan biri değilim boş boş zaman öldürmek için bakıyorum. Oraya da yazdım buraya da yazdım belki destek olur diye. Sadece görünür olsun yeter.

Buraya 1 kişi, 1 mağaza çalışanı yüzünden aboneliğini iptal etmez onu demeye çalışıyorum. Hele Abdullah o işlere hiç girmez. :D Parmaklarına yazık.

Buraya 1 kişi, 1 mağaza çalışanı yüzünden aboneliğini iptal etmez onu demeye çalışıyorum. Hele Abdullah o işlere hiç girmez. :D Parmaklarına yazık.
Mağaza çalışanı sahibi bilmiyorum. Tek bildiğim o mağazaya girdiğimde yetkili gibi davranan bana küfür etti şikayetçi oldum. Twitter dan yazdım bot hesap sarılabilirim o yüzden buradan da paylaştım. Ben zaten abdullah gelsin beni kurtarsın demiyorum. Görsün sadece o bilr yeter.

Mağaza çalışanı sahibi bilmiyorum. Tek bildiğim o mağazaya girdiğimde yetkili gibi davranan bana küfür etti şikayetçi oldum. Twitter dan yazdım bot hesap sarılabilirim o yüzden buradan da paylaştım. Ben zaten abdullah gelsin beni kurtarsın demiyorum. Görsün sadece o bilr yeter.

Aslında bu işlerin en güzelini Amerika'lılar yapıyor ya. Hasta oluyorum heriflere. Abi adamlar herhangi bir yere giderken takıyorlar göğüs kamerasını. Bir şey mi oldu? Hoooooop kanıtla beraber polis merkezine koşturuyorlar. Gizli bir şey de değil, koskoca göğüse takılan GoPro ya da başka marka aksiyon kamerası. Valla yasak değilse ben de yapacağım, küçük bir ilde yaşıyorum, senin başına gelen olay benim ayda 1 kez başıma geliyor.

Aslında bu işlerin en güzelini Amerika'lılar yapıyor ya. Hasta oluyorum heriflere. Abi adamlar herhangi bir yere giderken takıyorlar göğüs kamerasını. Bir şey mi oldu? Hoooooop kanıtla beraber polis merkezine koşturuyorlar. Gizli bir şey de değil, koskoca göğüse takılan GoPro ya da başka marka aksiyon kamerası. Valla yasak değilse ben de yapacağım, küçük bir ilde yaşıyorum, senin başına gelen olay benim ayda 1 kez başıma geliyor.

Düzeltme;
Suçmuş...

İzinsiz ses veya görüntü kaydı almak, karşı tarafın rızası olmadan özel hayatının ihlal edildiği gerekçesi ile suç teşkil eder ve TCK kapsamında cezalandırılır.

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Evet sırf bu yüzden sadece spor salonuna gitmek için kullandığım bisiklete kamera aldım. Belki bu tip olaylar sürekli böyle olunca çözüm için bir şeyler olabilir diyerek paylaşıyorum. Amacım marka kötülemek değil yaşanılan olaya gerekli işlemleri yapsınlar yeter. Ben tahammül gosterebildim ama başkası? Alkollü dediler bu bahane değil benim yerimde eolan baska biri de alkollü olabilirdi adamı oldurebilirdi ya da ben tahammül gostermeseydim ölürdü adam anladığım kadarıyla bu olaylar çok fazla olmuş. Birinin bir şey yapması lazım demekki.

Düzeltme;
Suçmuş...

İzinsiz ses veya görüntü kaydı almak, karşı tarafın rızası olmadan özel hayatının ihlal edildiği gerekçesi ile suç teşkil eder ve TCK kapsamında cezalandırılır.
Bi yerde paylasilmadigi sürece suç değil diye biliyorum özellikle kendi güvenliğimiz için

Daha önce bi dükkanda yaşadığım olayda video alıyorum dediğimde şikayetçi oldular sonuç çıkmadı. Adamın evi değil bir yer değil. İşin komiği dükkan sahibi de degillerdi. Şikayetçi oldular bir şey çıkmadı.

Daha önce bi dükkanda yaşadığım olayda video alıyorum dediğimde şikayetçi oldular sonuç çıkmadı. Adamın evi değil bir yer değil. İşin komiği dükkan sahibi de degillerdi. Şikayetçi oldular bir şey çıkmadı.

He o zaman güzel. Giderim polise veririm kaydı, nereye niye paylaşayım? :D Bildiğim iyi oldu.

He o zaman güzel. Giderim polise veririm kaydı, nereye niye paylaşayım? :D Bildiğim iyi oldu.
Ben birini çekmedim baktım olay büyüyor ugrasmamak icin kayıt aldım. Sikayrt ettiler özel hayat gizliliği diye bir şey çıkmadı. Zaten video da güvenlik icin kaydettim dedim. Bir yerde paylaşmadım şantaj yapmadım. Sadece mahkeme isterse buyur kayit demek için kesmeden bicmeden

Kardeşim bayi ne yapsın bu duruma? :D Ülke genelinde bir sıkıntı vardı, bitti gitti.
Ya Reis Sen ne yasiyon hangi konuda gorsem (benim konumda dahil) Insanlara Muhalefet oluyon ? yani Alip veremedigin ney soyle yardimci olak

Yani olay sence internet mi ? Adam Infazimi yakma demis kufur etmis? mukemmel hizmet degil mi ?

(Sonra Assagiya onu oraya gomerim falan yazmissin bide PATLADIM ASDGDSFHSD)

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Ya Reis Sen ne yasiyon hangi konuda gorsem (benim konumda dahil) Insanlara Muhalefet oluyon ? yani Alip veremedigin ney soyle yardimci olak

Yani olay sence internet mi ? Adam Infazimi yakma demis kufur etmis? mukemmel hizmet degil mi ?

(Sonra Assagiya onu oraya gomerim falan yazmissin bide PATLADIM ASDGDSFHSD)
Takıldığım nokta da bu deprem olur hatlar çekmez afet olur çekmez globalde bir şey olur her şey kitlenir. E o zaman neden var bu şirketler işi yapacak başka birine versinler. Madem düzgün olmayacak neden ozellestirildi zamanında. Zamanında devletin olsaydı devlet karşılıksız hizmet verseydi deprem zamanı afet zamanında yasamasaydik bu rezillikleri. Ozellestirildi o zaman hizmet versin düzgünce. Düşünsene bilgisayar alıyorsun bozuk çıkıyor güncelleme almıyor hep kötü şartlar veriyor bir de çalışanlar küfür ediyor.

Düzeltme;
Suçmuş...

Kamuya açık alanlarda yasak değil diye biliyorum araç sürerken falan kayıt alabiliyorsun mesela ama o iş çok karışık TR de, bir suçu kayda alıp polise verince KVKK dan seni suçlu bulabiliyorlar görüntüyü alman yasal olmadığı için kayıttaki delil de geçersiz sayılıyor gibi bir şey de olabiliyor sanırım.

Kamuya açık alanlarda yasak değil diye biliyorum araç sürerken falan kayıt alabiliyorsun mesela ama o iş çok karışık TR de, bir suçu kayda alıp polise verince KVKK dan seni suçlu bulabiliyorlar görüntüyü alman yasal olmadığı için kayıttaki delil de geçersiz sayılıyor gibi bir şey de olabiliyor sanırım.

Aynen. İlla vardır bir şeyi, olan yine suçsuz adama olur anasını satayım. İyice araştırmak lazım o işi.

sicilini önemsemiyorsan adamı döversin yoksa unutur gidersin küfür etti diye işin ucunda ölüm de olabilir değmez

Geri