Neler Yeni

HERKESE TEŞEKKÜRLER !!!

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Doğukan Barut
Güle güle kullan ben dizmiş olsaydım o anakarta o parayı vermezdim ama uzun ömürlü sistem olmuş 2k monitör de aldın mı keyifle oynarsın
valla indirimden aldım 6500 a geldi hem wifi li olması f/p idare etsin ilerleyen zamanlarda daha iyiside olur hocam teşekkür ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayırlı olsun
teşekkür ettim allah razı olsun :)

hayırlı olsun güzel duruyor sistem
teşekkür ettim brom allah razı olsun

Hayırlı olsun hocam
allah razı olsun brom teşekkür ettim

hayırlı olsun hocam biz de 2. el 3000 liraya toplamaya çalışacaz inşallah
daha iyileri senin olsun kardeşim inşallah teşekkür ettim

kaça maaal oldu toplam
oluru nedir
indirim cart curt 55 e mal ettim aldığım ürünlerin fiyatları şuan acayip çıktı o yüzden biraz şanslıyım

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Forumun güzel insanları iyisiyle kötüsüyle uzun zamandır yapmak istediğim şeyi sizlerinde güzel tavsiyeleri ile olabilecek en iyi şekilde tamamladığımı düşünüyorum. 26 yaşındayım ömrümde ilk kez sıfırdan sistem topladım rabbim nasip etti. Çalıştık kıstık biriktirdik kazandık dilerim en iyileri de sizlerin olur. Emeği geçen tüm dostlarıma selam olsun benim için bayram gibi mübarek günde de paylaşmadan edemedim amacım gösteriş falan yapmak değil 60 gündür sistemi dizemedim kararsızlık bütçe vs vs eğer sürcü lisan ettiysek affola iyi ki varsınız dostlar hayırlı ramazanlar
ilk defa böyle kalifiyeli bir sistem toplamanın en iyi değerini bilen insanlardan biri olarak, sisteminiz hayırlı olsun hocam güzel mutlu günlerde oyun oynarsınız inşallah.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Doğukan Barut
ilk defa böyle kalifiyeli bir sistem toplamanın en iyi değerini bilen insanlardan biri olarak, sisteminiz hayırlı olsun hocam güzel mutlu günlerde oyun oynarsınız inşallah.
allah razı olsun hocam çocukluk hayalimdi vallahi, belki daha iyileri vardır ama bütçemiz buna el verdi alalh utandırmasın bu ülkede elimden geldiğince iyi bir sistem toplamaya çalıştım daha iyileri de sizin benim olur teşekkür ederim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Forumun güzel insanları iyisiyle kötüsüyle uzun zamandır yapmak istediğim şeyi sizlerinde güzel tavsiyeleri ile olabilecek en iyi şekilde tamamladığımı düşünüyorum. 26 yaşındayım ömrümde ilk kez sıfırdan sistem topladım rabbim nasip etti. Çalıştık kıstık biriktirdik kazandık dilerim en iyileri de sizlerin olur. Emeği geçen tüm dostlarıma selam olsun benim için bayram gibi mübarek günde de paylaşmadan edemedim amacım gösteriş falan yapmak değil 60 gündür sistemi dizemedim kararsızlık bütçe vs vs eğer sürcü lisan ettiysek affola iyi ki varsınız dostlar hayırlı ramazanlar
Hayırlı olsun hocam

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,817
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Hayırlı olsun.
1 kere alıp tam almışsın. Yani uzun süre kasmadan donmadan götürür sistemin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,650
Üyeler
170,395
Son üye
Ahmetg1818
Top Bottom