Ricardo Andrade Quaresma
80+ Bronze
Raporlayince kapanıyor makbuz at raporluyimKapatmadan makbuz. At sonra raporlarim seni
Raporlayince kapanıyor makbuz at raporluyimKapatmadan makbuz. At sonra raporlarim seni
Kapatmadan makbuz. At sonra raporlarim sen
Knk makbuz atamam bende makbuz yok bende olmuyor ztn annemde oluyor onun adına konu açtım bilen var mı diyeRaporlayince kapanıyor makbuz at raporluyim
Makbuz atman şart kapanması içinRaporlayince kapanıyor makbuz at raporluyim
Aynen öyle sofu hocam çok iyi özetledi beniMakbuz atman şart kapanması için
Dersler için lazım hani proje vs var yapamıyorum yardımcı olursun diye düşünüyorum bu kardeşineHocam dmden adres vs atsam bana şundan ismarlarmisin acaba yahuCyber Blaze | AMD Ryzen 7 9800X3D | 32 GB DDR5 | Asus RTX 4080 Super 16 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Çocuk eba ya giremiyor onun için lazımDersler için lazım hani proje vs var yapamıyorum yardımcı olursun diye düşünüyorum bu kardeşine
Aynen öyle ucuz olanlar açmıyor bu tam 4k 60fps oynatıyor rdr2 pardon ebayiÇocuk eba ya giremiyor onun için lazım
AULA parası çıkmış hayırlı olsunBeyler bilen varsa yardım etsin Google Play'den satın alım yaptığım zaman yaptırdığım para kadar hesabıma para yatıyor 200 TL vardı 1700 TL olmuş niye böyle oluyor.