Neler Yeni

Hesap Kasma İçin Online Oyun Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
samett
Agalar selamlar
arkadaşlar ile hesap kasmalı online oyun önerebilir misiniz? FPS olur MMRPG olur ( metin2 mantığı bir oyun ama metin2 değil .. )
CS LOL baya baya baydı hikaye oyunlara da arada bir giriyoruz online lazım ...
Teşekkürler ..

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Cihan Karagöz
Hesap kasmalı değil ama ark survival baya eğlenceli. Bol içerik olsun derseniz evolved girip full dlc. Güncel olsun resmi sunucu olsun derseniz ascendet

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berkant Mercan
BDO, dibalo 4, baldur's gate 3

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,131
İsim
Eşref Tek
Arada kafa dağıtmalık Marvel Rivals girebilirsin.

mfm125

80+ Silver
Olm Adam hesap kasmalı demiş bunlar bambaşka şeyler soyluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rainbow six siege

musti1824

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Mustafa
Hesap kasma + cs + türk işi + p2w = zula
şu zulayı oynayan zevksiz kitleyi merak ediyorum bu oyundan nasıl zevk alıyorlar gerçekten 3 gün önce arkadaş ikna etti yükledik rezalet bir oyun animasyonlar sanki 2011 yapımı karakter bir garip yürüyor zaten sesle ilgili bir şey demiyorum böyle bir ses yok oyunda :d

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Alperen Yılmaz
şu zulayı oynayan zevksiz kitleyi merak ediyorum bu oyundan nasıl zevk alıyorlar gerçekten 3 gün önce arkadaş ikna etti yükledik rezalet bir oyun animasyonlar sanki 2011 yapımı karakter bir garip yürüyor zaten sesle ilgili bir şey demiyorum böyle bir ses yok oyunda :d
Ben önceden pc doğru düzgün değil diye oynardım 1 aya kalmadan sildim o derece berbat bir oyun

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Asil
Korona zamanında bilgisayarım çok kötü olduğu için arkadaşlarla tüm gün oynardık. Zulayı bile 30-40fps oynardım. O zamanlar aldığım zevki başka hiç bir oyundan almadım. Oynadığım zaman bana göre en güzel oyundu. Ondan sonra yeni bilgisayar aldıktan sonra oyun oynama hevesim falan yoktu orası ayrı ancak bir süre cs falan oynsyınca ben zamanında zulayı nasıl oynuyormuşum, nasıl katlanıyormuşum demiştim.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
yo
Agalar selamlar
arkadaşlar ile hesap kasmalı online oyun önerebilir misiniz? FPS olur MMRPG olur ( metin2 mantığı bir oyun ama metin2 değil .. )
Teşekkürler ..
War Thunder

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Erdem
Agalar selamlar
Teşekkürler ..
Minecraft Survivor HardCore
Oyun sonu arkadaşlık lar bitecek :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,580
Üyeler
172,694
Son üye
AvriL-