Neler Yeni

Hesap Kasma İçin Online Oyun Önerisi

Reaksiyon skoru
7
Agalar selamlar
arkadaşlar ile hesap kasmalı online oyun önerebilir misiniz? FPS olur MMRPG olur ( metin2 mantığı bir oyun ama metin2 değil .. )
CS LOL baya baya baydı hikaye oyunlara da arada bir giriyoruz online lazım ...
Teşekkürler ..

Hesap kasmalı değil ama ark survival baya eğlenceli. Bol içerik olsun derseniz evolved girip full dlc. Güncel olsun resmi sunucu olsun derseniz ascendet

Agalar selamlar
arkadaşlar ile hesap kasmalı online oyun önerebilir misiniz? FPS olur MMRPG olur ( metin2 mantığı bir oyun ama metin2 değil .. )
Teşekkürler ..
Battfield 1

Arada kafa dağıtmalık Marvel Rivals girebilirsin.

Olm Adam hesap kasmalı demiş bunlar bambaşka şeyler soyluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rainbow six siege

Hesap kasma + cs + türk işi + p2w = zula
şu zulayı oynayan zevksiz kitleyi merak ediyorum bu oyundan nasıl zevk alıyorlar gerçekten 3 gün önce arkadaş ikna etti yükledik rezalet bir oyun animasyonlar sanki 2011 yapımı karakter bir garip yürüyor zaten sesle ilgili bir şey demiyorum böyle bir ses yok oyunda :d

şu zulayı oynayan zevksiz kitleyi merak ediyorum bu oyundan nasıl zevk alıyorlar gerçekten 3 gün önce arkadaş ikna etti yükledik rezalet bir oyun animasyonlar sanki 2011 yapımı karakter bir garip yürüyor zaten sesle ilgili bir şey demiyorum böyle bir ses yok oyunda :d
Ben önceden pc doğru düzgün değil diye oynardım 1 aya kalmadan sildim o derece berbat bir oyun

Korona zamanında bilgisayarım çok kötü olduğu için arkadaşlarla tüm gün oynardık. Zulayı bile 30-40fps oynardım. O zamanlar aldığım zevki başka hiç bir oyundan almadım. Oynadığım zaman bana göre en güzel oyundu. Ondan sonra yeni bilgisayar aldıktan sonra oyun oynama hevesim falan yoktu orası ayrı ancak bir süre cs falan oynsyınca ben zamanında zulayı nasıl oynuyormuşum, nasıl katlanıyormuşum demiştim.

Agalar selamlar
Teşekkürler ..
War Thunder

Agalar selamlar
Teşekkürler ..
Minecraft Survivor HardCore
Oyun sonu arkadaşlık lar bitecek :D

Geri