Hesap satış yapan sitelere guvenebilirmiyim

ahmetttt5

80+
Reaksiyon skoru
173
Selamlar dostlar ben Steam hesabımi satmak istiyorum da acil satmam gerek fakat girdiğim ilan açtığım yerlerden geri dönüş alamadım bu malum sitelerdede hesabı satarsın bir iki gün sonra alan kişi çaldırır veya başka bir şey yapar parayı geri vermek zorunda kalırsın diye birisi konu açmıştı öyle bir şey mümkün mü süreç nasıl işliyor

Selamlar dostlar ben Steam hesabımi satmak istiyorum da acil satmam gerek fakat girdiğim ilan açtığım yerlerden geri dönüş alamadım bu malum sitelerdede hesabı satarsın bir iki gün sonra alan kişi çaldırır veya başka bir şey yapar parayı geri vermek zorunda kalırsın diye birisi konu açmıştı öyle bir şey mümkün mü süreç nasıl işliyor
Çaldırsa bile hiçbir şey yapamazlar çünkü steamde hesap alım satımı yasak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcak adam bulursan işi site dışı halledin sitelere komisyon kaptırmayın

Birisi konu açmıştı da önceden hesabı kaybetmiş yada bir şey yapmış hesabı alan arkadaş parayı geri istemişler

Açıksasi bu sitelere TC no sunuda girmek istemiyorum pek

Gamermarket harici diğer siteler güvence vermiyor bilgin olsun, gamermarktten hesap alıp hesabı satan tarafından dolandırılmaya kalkarsan kendileri satıcıya dava açıyor veya parasını talep ediyor.

Eş e dosta satmıyorsan tehlikeli.

Hesabı sattım 1-2 hafta sonra gelip bana hesabı benden çaldın geri aldın diyemez yani değilmi

Anladım teşekkürler arkadaşlar

Steamde hesap satmak felan yasak. Hesabında kredi kartı bilgilerin kayıtlı ise sıkıntı yaşanabilir.

Geri