LegendaryCrazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 868
Beyler içinde oyun olan hesap satın alma siteleri önerir misiniz? (E-footbal, EA sport gibi oyunlar) bir arkadaş soruyor bende bilmiyorum pek.
Evet genelde 30k+ başarılı işlemleri var öyle alıcagın ucuz 1ktl lik veya her neyse 10k tl lik hesabı geri çekmez bu adamlaritemsatışta fazla satışı olanlar gayet iyi opssgamer sentinus falan gibi
Güvenilirler mi hocam? Arkadaş bir tık yanlış anlatmış, PUBG bağımlılığını bırakmak için hesabı satmak istiyoritemsatışta fazla satışı olanlar gayet iyi opssgamer sentinus falan gibi
Almazlar ondan normal ilan açarsa çünkü hiç bir işlemi olmayan bir elemandan kim niye hesab alsın anca 10k+ başarısı olan adamlar alır oda hesabın fiyatının 10/2 sini filan verir herhaldeGüvenilirler mi hocam? Arkadaş bir tık yanlış anlatmış, PUBG bağımlılığını bırakmak için hesabı satmak istiyorbu üçünden başka siteler var mı?
He aracı kullanacak o zaman.Almazlar ondan normal ilan açarsa çünkü hiç bir işlemi olmayan bir elemandan kim niye hesab alsın anca 10k+ başarısı olan adamlar alır oda hesabın fiyatının 10/2 sini filan verir herhalde
Bu arada site itemsatış diger ikisi satıcıbu üçünden başka siteler var mı?
Anladım hocam, isimlerini girdim yönlendirdi, biraz geç düştü jetonBu arada site itemsatış diger ikisi satıcı