Neler Yeni

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Bende diyorum ki kanun yanlış o zaman kanunu düzelteceklerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

39 yasinda emekli olamaz imkansız bisey sadece malulen emekli olur onunda şartları var eger şartları karşılamıyor işte doktorlar anlaşır 18 yaşında başlar sigorta 25 sene çalışır 43 de emekli olur
Dediğin gibi olsa bile 45 yaş çok genç bi yaş. Nüfus grafiklerinde bile 65 üstü ve 14 altı bakıma muhtaç sınıfına girer. 20 sene bu adamı ülke cebinden ödeyerek besleyecek ve muhtemelen bir yerde kaçak çalışıp üstüne gençlerin iş bulmasına engel olacak deneyimli ve sigortasız çalıştığı için.

BabaVoss7

80+ Silver
Adam 12k ile mi geçinecek çalısır tabi ayrıca devlet emekli yapmış adam gününü doldurmus hizmet etmiş ülkeye

Adam doğru söylüyor gününü doldurmuş hizmet etmiş bu hakkı
benim derdim devletin tercih ettiği düzen zaten madem ya adam akıllı para ver yada emekli olanı kontrol et çalışmasın. madem böyle bi düzeni karşılıyamıyosun hiç verme. ona bakarsan ülkede çoğu kişi primi doluyor yaş beklliyor herkes emekli olsun. bi 10 yıl çalışsam ben bile emekli olucam ona bakarsan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ferhat ÜZÜM
Kanun uymuş usulsüzlük mu var eyt li nin suçu olsun eyt liye yikleniyorsunuz diyorum adam 25 sene çalışıp emekli olmuş bunun suçlusu devlettir

Bizde aynı şeyi söylüyoruz. Banada öyle hak tanınsa bende gider emekli olurum niye olmiyim.
Tamam işte bende hak tanınmış adam hakkını almış diyorum hatayı devlette aramalısınız diyorum

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
uğur demirel

HGS otomatik yükleme tutarında alt limit yüzde 40 zam ile birlikte 245 TL olarak güncellenecek. Yeni tarife 19 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.​

HGS alt limit fiyatları en son 1 Nisan'da yapılan yüzde 75'lik zamla 175 TL'ye yükseltilmişti. Temmuz ayında köprü ve otoyol ücretlerine yapılan zamların ardından HGS limitlerinde güncelleme yapılması gerektiği belirtilmişti. Yeni düzenlemeyle HGS üyelerinin otoyol ve köprü geçişlerinde yetersiz bakiye sorunu yaşamasının önüne geçilmesi amaçlanıyor. Otomatik yükleme tutarının 245 TL'ye güncelleneceği belirtiliyor.

BANKALAR MESAJLA BİLDİRECEK​

Bankalar bu hafta yeni ücret tarifesini müşterilerine kısa mesaj yoluyla iletecekler ve yeni fiyat tarifesi 19 Ağustos'tan itibaren uygulanmaya başlayacak.

hgs-ucretlerine-dev-zam-yeni-tarife-pazartesi-17721401_869_amp.jpg
arabam yok
içimdeki ses

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Kanun uymuş usulsüzlük mu var eyt li nin suçu olsun eyt liye yikleniyorsunuz diyorum adam 25 sene çalışıp emekli olmuş bunun suçlusu devlettir

Tamam işte bende hak tanınmış adam hakkını almış diyorum hatayı devlette aramalısınız diyorum
Biz emekli olanda aramıyoruz suçu. Ama gidipte kaçak çalışıp milletin önünü kesende de suç ararım. Bunu yapmayana zaten edilen laf yok. Kanuna laf var. Kendi kendine tribe girme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ferhat ÜZÜM
Biz emekli olanda aramıyoruz suçu. Ama gidipte kaçak çalışıp milletin önünü kesende de suç ararım. Bunu yapmayana zaten edilen laf yok. Kanuna laf var. Kendi kendine tribe girme.
Kendi kendime niye tribe gireyim dediklerinize göre sanki suç eyt li de gibi anlaşılıyor yanlış anlamışım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Tamam kanka bende 1 milyon tl ödeyeyim primim dolsun ama 2 senede herkes emekli olsun nasıl olsa gerekli primi ödemiş!!!

Ya siz ne yiyip ne içiyorsunuz? Mevzu ödemiş olması mı? Mevzu prim ödemesi mi? 982k prim ödemesi ödeyip tüm ülke emekli olsun o zaman sizin kafayla. 65 yaşına kadar çalışmazsa iş gücünü ne oluşturucak? Aynı anda bu kadar bakıma muhtaç değilde çalışma yaşında insanın emekli olması ekonmini nasıl etkiler hiç bilgin var mı?
zaten o kadar prim ödeyenler emekli olmuyor dene bakayım 1milyon lira ile emekli olabiliyor musun 2000 öncesi sigorta girişinin olması lazım ayrıca belirli bir gün hizmet etmiş olman lazım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
zaten o kadar prim ödeyenler emekli olmuyor dene bakayım 1milyon lira ile emekli olabiliyor musun 2000 öncesi sigorta girişinin olması lazım ayrıca belirli bir gün hizmet etmiş olman lazım
MİSAL VERDİM. YANİ ÖRNEK. HANİ ANLARSIN YA.

Reindi

80+ Silver
Adam 12k ile mi geçinecek çalısır tabi ayrıca devlet emekli yapmış adam gününü doldurmus hizmet etmiş ülkeye

Adam doğru söylüyor gününü doldurmuş hizmet etmiş bu hakkı
iyi kardeş o zaman peşin 3-4m para vereyim bana ayda 20-25k emekli maaşı bağlasınlar daha 30yaşındayım var mı öyle dünya geçin bu işleri ben primi yüksekten ödememe rağmen 58 yaşında diyor hak mı bu

iyi kardeş o zaman peşin 3-4m para vereyim bana ayda 20-25k emekli maaşı bağlasınlar daha 30yaşındayım var mı öyle dünya geçin bu işleri ben primi yüksekten ödememe rağmen 58 yaşında diyor hak mı bu
daha 28 sene var emekli olmama 42 yaşında emekli olan gördüm ya 42 ne kardeşim babamın falan yanında daha çocuk ula 42 yaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom