hiç derste gülme krizine girdinizmi

İki ders boyunca güldüğümüz espriler vardır. Dersten atılmışlığım var kaç kere bu yüzden.

Dersin başına gülmeye başlayıp ders sonuna kadar saçma saçma güldüğümüzü hatırlıyorum bir yandan tutmaya çalışıyoruz bir yanda krizdeyiz hayatımın en eğlenceli anlarından biriydi aklıma geldikçe gülümsüyorum (Evet sürekli gülme krizine giriyorduk) ama hatırlamıyorum neler olduğunu
bide ben sınıftaki en sinirli 2. öğretmendi nasıl tuttuğumu sen düşün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İki ders boyunca güldüğümüz espriler vardır. Dersten atılmışlığım var kaç kere bu yüzden.
bende türkçe dersinde bi kaç kere atılmıştım

arkadaşlar hiç dersteyken gülme krizine girdiğiniz oldumu ben başlayayım
bizim sınıfta bi tane kızın ablasının adı zemzem di yanımda bir arkadaşım vardı ömer diye dersin sonuna kadar gülme krizine girdik hoca az kalsın sınıftan atıyordu
Ben 6. sınıfken 8. sınıf abiler vodka getirip sarhoş olmuş. Tesadüfen onların sınıfına girdim benimle konuşuyorlardı sonra sınıftan çıkmayı unuttum hoca gelmiş neyse beni fark etmedi bakıyorum konulara. O sarhoş olan çocuk hocanın yanına gidip Hocam yapacağınız sınavın taa diyip çok zordu ya dedi tüm sınıf ders boyunca ana güldü.

Benim ilk ders kafama, rafın üzerinden birinin proje ödevi düşmüştü (İçinde ışık yanan kartondan ev). Bu yüzden bütün gün sınıfta birileri kendini tutamayıp gülüyordu. Her ders 3-5 kişi :D

Ben 6. sınıfken 8. sınıf abiler vodka getirip sarhoş olmuş. Tesadüfen onların sınıfına girdim benimle konuşuyorlardı sonra sınıftan çıkmayı unuttum hoca gelmiş neyse beni fark etmedi bakıyorum konulara. O sarhoş olan çocuk hocanın yanına gidip Hocam yapacağınız sınavın taa diyip çok zordu ya dedi tüm sınıf ders boyunca ana güldü.
bende okulda şarap yapmaya çalışmıştım bende suluk vardı arkadaşta üzüm getirmişti ikisini karıştırdık ama bişey olmadı bide okulun ilk günüydü

ToTo Büyük Yamırta anısını hatırladım. O laf yüzünden 2 saat gülmemi tutamadım hocada kızmıştı hala gülüyodum :D

Derste zannetmiyorum ama tenefüste baya bi yerlere yatmıştım

''-mi'' ayrı.

Gülmekten ağladım hoca dalga geçiyorum sanıp dersten attı

Hocanın pantolonuna elektrik bantı yapıştırmıştım bir keresinde o zaman çok gülmüştüm.

arkadaşlar hiç dersteyken gülme krizine girdiğiniz oldumu ben başlayayım
bizim sınıfta bi tane kızın ablasının adı zemzem di yanımda bir arkadaşım vardı ömer diye dersin sonuna kadar gülme krizine girdik hoca az kalsın sınıftan atıyordu
OOooo say say bitmez bütün ders hayatım gülme krizleriyle geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,009
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri