Neler Yeni

Hiç kız arkadaşım yok kızlardan çekiniyorum...

benimki daha kötü olursa karşıma kız grubu geçerse diye ne olur ne olmaz maske takıyorum dalga geçerler diye
bu arada sayın forum kısmını sarah fortune diye okudum Allah affetsin

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkant Mercan
Özgüvenle alakalı bir durum değil, aslında önemli olan kızlarla ne konuşabileceğin. Ortak ilgi alanlarınızın olması gerekiyor—aynı müzikleri dinlemek, benzer filmleri sevmek, belirli konulara ilgi duymak gibi. Ancak, günümüzde gerçekten aynı kafa yapısına sahip birini bulmak zor olabilir. Bu yüzden, sırf bir kız arkadaşın olsun diye kendini zorlamana gerek yok.

Eğer illa bir kız arkadaşın olsun istiyorsan, yüzeysel ve anlamsız sohbetler yaparak, daha çok popüler kültüre dayalı muhabbetlerle bir şekilde iletişim kurabilirsin. Fakat bu, sana ne kadar tatmin edici gelir, orası ayrı mesele. Gerçek bir ilişki, samimiyet ve doğal bir bağ gerektirir.

Kendi deneyimimden bahsedersem, ben de 18 yaşıma kadar kızlarla pek bir alakam yoktu, kız arkadaşım da olmadı. Ancak son 3-4 yılda, benimle benzer düşünce yapısına sahip insanlarla tanıştıkça, bu doğal bir şekilde gelişmeye başladı. Yani olay, birini zorla hayatına dahil etmek değil; hayatın akışına bırakmak ve gerçekten senin gibi düşünen insanlarla doğal bir şekilde bağ kurmak.

Kısacası, kendini kasmana gerek yok. Doğru insanlar, doğru zamanda karşına çıkacaktır.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Alperen Yılmaz
Kendin ol kendini istediğin şekilde geliştir artık bilgi mi edinirsin spora mı yazılırsın onu ben bilemem ama sana dediğim tek şey kendin ol lisede sana bir kız bakmasa bile ilerde emin ol bakar çünkü sen kendin olmak yerine başkası olursan ve bir kızla tanıştın evlendin (inşallah nasip olur) sen evlendikten sonra başkasından kendine dönüşürsen o kız seni sevmez olay bu aslında sen kızı sevmeyeceksin kız seni sevecek çünkü türkiyede kızların bi tarafları (hepsi için demiyorum) kalkık olduğu için ne yaparsan yap önemi olmuyor , bir de bana sende azıcık da olsa anksiyete var gibi geldi arada sırada psikiyatr a gitmeni tavsiye ederim

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mustafa
Merhaba Sayın Forum Sakinleri, ben 17 yaşında olan lise 3e giden birisiyim. Sınıfta veya yan sınıflarda genel olarak konuştuğum dostum diyebileceğim 4 arkadaşım var yakın olduğum sınıfta da bu arkadaşlarım dışında çok insanlarla muhabbet etmem ara sıra konuşurum. Neyse konumuza dönelim benim sınıfta hiç muhabbet ettiğim kız arkadaşım yok boş zamanlarda herkes kız erkek karışık muhabbet ederler beni özellikle çağıran olmadığı için en arka sırada uyumaya başlarım bu durumdan artık çok sıkıldım kızlarla göz göze geldiğimde sanki göz teması kurunca yanlış birsey yapmış gibi hissediyorum ve kuramıyorum kızlarla muhabbetim yok kısaca nasil kız arkadaş edinebilirim veya nasıl muhabbet edebilirim asosyal değilim insanlarla konuşmayı severim komik birisiyim ama çok yakın olduğum insanlara karşı böyleyim herkese konuşkan gibi gözüküyorum yanlış anlamayın egoist birisi değilim ama çok çirkinde değilim fakir birisi değilim yani sorunum yok ama nedense bir türlü lise hayatım boyunca kızlarla arkadaşlık kuramadim ve sohbetlerine bile katilamiyorum utangaç birisiyim bununda etkisi var her neyse çok uzatmayayim bana bu konuda yardım edebilecek önerileriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı günler dilerim.
bence ortamlarda bulunmaya çekiniyorsun özgüvenin yok seninle aynı durumdaydım lise döneminde üniversiteye geçince açıldım ve takır takır kızlarla konuşuyorsun aktif olursan bir köşeye çekilip sessiz sakin kalırsan hiç bir kız gelip sana yanaşmaz gidip senin biraz özgüvenli olup ortamlara girmen lazım onu da şöyle açarsın derste anlamdığın bir şey varsa git erkek arkadaşına sorma kızlara yönel bi zamandan sonra ulan ben kızlarla konuşuyorum olursun sohbet akar gider rahatta kal lisedeyim diye triplere girme zaten lisede bulduğunuz kızdan kolay kolay uzun vadede bir şey yaşamıyorsunuz ha deneyim diyorsan bilemem ama bana göre tek olsun ciddi olsun kafasındaydım öyle de oldu kısacası kafana takma dediklerimi yap kızlarla daha çok yakınlaş öyle köşeye geçip oturma muhabbet etmeye çalış zaten 2 3 kere konuşunca onlarda senle konuşmaya başlar sadece biraz cesaretli ol

Top Bottom