dinozorkemiği
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
High Power Performance FS HP1-S2850GD-F12S Gen5.1 850 W Power Supply
kral bende almayı düşünüyorum 4200tlye Hepsiburada sence bu bütçeye alınır mı? veya ne alınabilir?alınır güzel psudur bütçe verirseniz alabileceğiniz max psuyu söyleyebilirim.
Bütçe dahilinde alabileceğin en iyi psu halakral bende almayı düşünüyorum 4200tlye Hepsiburada sence bu bütçeye alınır mı? veya ne alınabilir?
rajintek lite nasılBütçe dahilinde alabileceğin en iyi psu hala![]()
hocam kasada alacağım diye fazla bütçe yok rajintek lite nasıldır?B tier PSU 400 daha verin Rajintek Cratos alın A tier Modüler hem
Onu bende araştırıyorum iç bileşen olarak bulamadım hiç bir yerde görselini. Ancak @yusuf7878 arkadaş nerdeyse bütün psu ların iç bileşenlerini biliyor fiyatına göre iyi olduğunu söylediyse kötü değildir. Ama konudaki highpower modeli B* ve lite ın B* olduğunu sanmam. 5K ya Rajintek Cratos ve modüler olmasıyla A tier olmasıyla konudaki modeli geçer. F/p olarakrajintek lite nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam kasada alacağım diye fazla bütçe yok rajintek lite nasıldır?
Raijintek lite C/C+ idir ortalama en iyi ihtimalle B ama garanti bir şekilde B+ olan bir psu almak daha mantıklı olur.rajintek lite nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam kasada alacağım diye fazla bütçe yok rajintek lite nasıldır?
aldım rajintek cratosu kaliteli olsun birkere alıyoruz sistemde iyi tehlikeye atmayalımOnu bende araştırıyorum iç bileşen olarak bulamadım hiç bir yerde görselini. Ancak @yusuf7878 arkadaş nerdeyse bütün psu ların iç bileşenlerini biliyor fiyatına göre iyi olduğunu söylediyse kötü değildir. Ama tahminimce konudaki highpower modeli B* ve lite ın B* olduğunu sanmam. 5K ya Rajintek Cratos ve modüler olmasıyla A tier olmasıyla konudaki modeli geçer. F/p olarak
C+ olacağını hiç sanmam. Topoloji olarak en az B tier'i hak eder muhtemelen.Raijintek lite C/C+ idir ortalama en iyi ihtimalle B ama garanti bir şekilde B+ olan bir psu almak daha mantıklı olur.
Sen diyorsan doğrudurC+ olacağını hiç sanmam. Topoloji olarak en az B tier'i hak eder.