High power 850w psu alınır mı

Reaksiyon skoru
3
High Power Performance FS HP1-S2850GD-F12S Gen5.1 850 W Power Supply

alınır güzel psudur bütçe verirseniz alabileceğiniz max psuyu söyleyebilirim.

4500 gibi

B tier PSU fiyatına göre iyi ama 400 daha verin Rajintek Cratos alın A tier Modüler hem

rajintek lite nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kasada alacağım diye fazla bütçe yok rajintek lite nasıldır?
Onu bende araştırıyorum iç bileşen olarak bulamadım hiç bir yerde görselini. Ancak @yusuf7878 arkadaş nerdeyse bütün psu ların iç bileşenlerini biliyor fiyatına göre iyi olduğunu söylediyse kötü değildir. Ama konudaki highpower modeli B* ve lite ın B* olduğunu sanmam. 5K ya Rajintek Cratos ve modüler olmasıyla A tier olmasıyla konudaki modeli geçer. F/p olarak

Son düzenleme:
rajintek lite nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kasada alacağım diye fazla bütçe yok rajintek lite nasıldır?
Raijintek lite C/C+ idir ortalama en iyi ihtimalle B ama garanti bir şekilde B+ olan bir psu almak daha mantıklı olur.

Onu bende araştırıyorum iç bileşen olarak bulamadım hiç bir yerde görselini. Ancak @yusuf7878 arkadaş nerdeyse bütün psu ların iç bileşenlerini biliyor fiyatına göre iyi olduğunu söylediyse kötü değildir. Ama tahminimce konudaki highpower modeli B* ve lite ın B* olduğunu sanmam. 5K ya Rajintek Cratos ve modüler olmasıyla A tier olmasıyla konudaki modeli geçer. F/p olarak
aldım rajintek cratosu kaliteli olsun birkere alıyoruz sistemde iyi tehlikeye atmayalım

Raijintek lite C/C+ idir ortalama en iyi ihtimalle B ama garanti bir şekilde B+ olan bir psu almak daha mantıklı olur.
C+ olacağını hiç sanmam. Topoloji olarak en az B tier'i hak eder muhtemelen.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri