🔥İndirim High Power Element BR 750W PSU 2.207 TL

Kalitesi çok daha yüksek bu modelin. C seviyesinde yer alıyor.
Nasıl yani bir firma ülkemize dandik ürünleri çakmak varken yurtdışındakinden daha iyisini yapmayı mı tercih etmiş? Şaşırdım.

Eski versiyonunun 650W olanıyla arkadaş RTX 3080 sistem çalıştırıyor onu bile çok rahat besliyor güzel model.

9070xt besler mi bu yoksa xpg kyber 750w mı alayım.
Hangi 9070xt için? İkiside uygun değil eski nesil girişli 9070xt alınacaksa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani bir firma ülkemize dandik ürünleri çakmak varken yurtdışındakinden daha iyisini yapmayı mı tercih etmiş? Şaşırdım.

Eski versiyonunun 650W olanıyla arkadaş RTX 3080 sistem çalıştırıyor onu bile çok rahat besliyor güzel model.
Tüm firmalar yapabiliyor bunu. Çin'e özel bayağı model var. Sadece 230V destekliyorlar. Yollar, bridge rectifer vs. değişiyor.

Hangi 9070xt için? İkiside uygun değil eski nesil girişli 9070xt alınacaksa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm firmalar yapabiliyor bunu. Çine özel bayağı model var. Sadece 230V destekliyoırlar. Yollar, bridge rectifer vs. değişiyor.
9070xt pulse. fanı falan güven vermedi zaten bunun, büyük ihtimalle pancar motoru gibi çalışır çünkü 1 tane veri bile yok bide türkiye özelse kesin bir şeyden kısmışlardır. raijintek indirime girmediği için 10 takla atıyorum düzgün psu da yok.

O zaman koyulan fotoğraflar yanlış. 2 adet PCI-e çıkışı var bu modelde. Fotoğraflardakinde 4 adet.
Teknobiyotik başka PSU satmıyor ki.
N11 deki fotoğraf bendeki BR modele ait sizin TR ye özel olmayan dediğiniz versiyon. Onun 650W olanında da 750W olanında da 4 tane GPU 8 pin var 2 tane CPU 8 pin var. Zaten o yüzden almıştım lazım olur belki diye.

9070xt pulse. fanı falan güven vermedi zaten bunun, büyük ihtimalle pancar motoru gibi çalışır çünkü 1 tane veri bile yok bide türkiye özelse kesin bir şeyden kısmışlardır. raijintek indirime girmediği için 10 takla atıyorum düzgün psu da yok.
Pulse'un güç tüketimi nispeten daha düşük lakin yinede 2 adet ayrı PCI-e çıkışı PSU almanız iyi olur.

Türkiye özel üretim kısmı muhtemelen türkiye için değildir. Avrupa geneli için olabilir. Fan kısmı biraz doğru. Sleeve bearing kullanıyor. Zamanla ses yapabilir.

Yeter mi dersen bence yeter ama 9070XT ye 30K vereceksen PSU da o kadar ucuza kaçmaya gerek yok Gold sertifikası olanlara falan çıkmak daha mantıklı. Zaten ilerde upgrade yapıyoruz PSU ya binen yük de artıyor mesela arkadaş 2060 sistemi için PSU aldı tekrar masrafa girmemek için PSU değiştirmeden 3080 taktı.

Yeter mi dersen bence yeter ama 9070XT ye 30K vereceksen PSU da o kadar ucuza kaçmaya gerek yok Gold sertifikası olanlara falan çıkmak daha mantıklı. Zaten ilerde upgrade yapıyoruz PSU ya binen yük de artıyor mesela arkadaş 2060 sistemi için PSU aldı tekrar masrafa girmemek için PSU değiştirmeden 3080 taktı.
doğru diyorsunuz, hazır sistemlerde acayip saçma psu kombinasyonları ile bu kart satıldı acaba kullananların hali hatrı nasıl onu da bilmiyorum.
ben direk açılışı 850w'dan yapmıştım normalde ama düşe düşe bunlara bakmaya başladım, xpg kyber alıcam yüksek ihtimal.

doğru diyorsunuz, hazır sistemlerde acayip saçma psu kombinasyonları ile bu kart satıldı acaba kullananların hali hatrı nasıl onu da bilmiyorum.
ben direk açılışı 850w'dan yapmıştım normalde ama düşe düşe bunlara bakmaya başladım, xpg kyber alıcam yüksek ihtimal.
Kyber almanızın pek de anlamı yok. 12VHPWR sizin işinize yaramaz. Ki performansı iyi olsada iç bileşenleri iyi değil.

Kyber almanızın pek de anlamı yok. 12VHPWR sizin işinize yaramaz. Ki performansı iyi olsada iç bileşenleri iyi değil.
benim baktığım modeller bunlar hocam.

thermaltake'in toughpower psusu var. bir tık pahalı.
fsp vita 850 var. zam yediği için almıyorum.
raijintek cratos var. zam yediği için almıyorum.
corsair 850e var. kabloları için alıcaktım ama coil whine sorunlu.

başka da düzgün uzun ömürlü bir şey yok gibi.

benim baktığım modeller bunlar hocam.

thermaltake'in toughpower psusu var. bir tık pahalı.
fsp vita 850 var. zam yediği için almıyorum.
raijintek cratos var. zam yediği için almıyorum.
corsair 850e var. kabloları için alıcaktım ama coil whine sorunlu.

başka da düzgün uzun ömürlü bir şey yok gibi.
Bütçe ne kadar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,378
Üyeler
184,155
Son üye
bilo3113
Geri