frozen_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 195
Hocam teknobiyotik çok güvenilir gibi değil beya.O satıcının bok yemesi olmuş markaya laf yok
Ben baktım ama psuda maalesef adam gibi bir ürün yoktu.
Hocam teknobiyotik çok güvenilir gibi değil beya.O satıcının bok yemesi olmuş markaya laf yok
Ben baktım ama psuda maalesef adam gibi bir ürün yoktu.
Hocam teknobiyotik çok güvenilir gibi değil bea
satış sonrası ulaşılmıyormuş adamlara, açanlarda agrasif imişBen hiç bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar, yine de satıcı adına konuşamam.
bro bu kadar fan boyluk yapma ya biraz araştırmanı öneririm Hydro K Pro çok düşük kaliteli bir PSU. 230V girişe sahip birincil tarafta çift ileri topoloji kullanıyor düşük kalite ve aşırı ısınma koruması (OTP) yok. 750W gücü bu tür ünitelerde kullanılamaz yüksek kaliteli bir donanımı böyle kötü bir güç kaynağıyla çalıştırmayı kimse istemez.fsp nin kötü psu su olmaz bütçe dostu olur![]()
önerin nedir brom peki?bro bu kadar fan boyluk yapma ya biraz araştırmanı öneririm Hydro K Pro çok düşük kaliteli bir PSU. 230V girişe sahip birincil tarafta çift ileri topoloji kullanıyor düşük kalite ve aşırı ısınma koruması (OTP) yok. 750W gücü bu tür ünitelerde kullanılamaz yüksek kaliteli bir donanımı böyle kötü bir güç kaynağıyla çalıştırmayı kimse istemez.
Aynen Fan man öyle şeyler.bro bu kadar fan boyluk yapma ya biraz araştırmanı öneririm Hydro K Pro çok düşük kaliteli bir PSU. 230V girişe sahip birincil tarafta çift ileri topoloji kullanıyor düşük kalite ve aşırı ısınma koruması (OTP) yok. 750W gücü bu tür ünitelerde kullanılamaz yüksek kaliteli bir donanımı böyle kötü bir güç kaynağıyla çalıştırmayı kimse istemez.
Highpower alınır, deepcool pn850m bakabilirsin, corsair rm850e iyi bir de bitfenix gold versiyonu önerebilirim türkiye piyasasında bunların altı modellere itibar etmeyiniz, kasanıza parçalarınıza yazık.
bu arkadaşın önerdikleri iyidir paranın hakkını verir topladığın sisteme bişey olmaz en azından öyle diyim onun dışında ekstra model arıyorsan aşağıya psu listesi bırakıcam linkten girip bakabilirsin B tier altındakileri çok önermiyorum PSU çünkü sistemin kalbi PSU giderse sistemede sorun çıkabilir ondan dikkatli alınması gereken bir parçaönerin nedir brom peki?
valla listeyi ben okuyamıyorum ahahahahhabu arkadaşın önerdikleri iyidir paranın hakkını verir topladığın sisteme bişey olmaz en azından öyle diyim onun dışında ekstra model arıyorsan aşağıya psu listesi bırakıcam linkten girip bakabilirsin B tier altındakileri çok önermiyorum PSU çünkü sistemin kalbi PSU giderse sistemede sorun çıkabilir ondan dikkatli alınması gereken bir parça
PSU Listesi
tamamdır knkm teşekkür ettimhigh power daha kaliteli rajin i alma.
önerdiğin bir model var mı brom pekihigh power daha kaliteli rajin i alma.