Yani 2016 oyunlarına kadar açıyor Batman arkham serisini bitir bence.Masaüstü evde kaldı ben şuan büyükannemdeyim. Yani bende sadece laptop var. Laptopun fazla iyi sistemi yok ama Hitmani Orta Ayarlarda Açıyor diyim. Steam üzerinden fazla sistem önemsemeyen HİKAYE oyunları önerir misiniz?
mafıa 2
O kadar da düşük bir sistem değil bu.Max Payne 2
düşük sistem istediğinden değil hikayesi güzel olduğundan yazdım zatenO kadar da düşük bir sistem değil bu.
Hocam sistemden dolayı değil Max Payne 2 cidden güzel bir oyun oynabilirsinO kadar da düşük bir sistem değil bu.
sistem özellikleri atsan daha iyi yardımcı oluruz.Masaüstü evde kaldı ben şuan büyükannemdeyim. Yani bende sadece laptop var. Laptopun fazla iyi sistemi yok ama Hitmani Orta Ayarlarda Açıyor diyim. Steam üzerinden fazla sistem önemsemeyen HİKAYE oyunları önerir misiniz?
Oynadım biliyorum ama yeni oyunları oynadıktan sonra bir göz kanaması geçiriyorsun zamanında mükemmeldi tabi.Hocam sistemden dolayı değil Max Payne 2 cidden güzel bir oyun oynabilirsin
yakuza 0 yakuza kiwami 1 sistem belki kaldırmayabilir ama yakuza kiwami 2 hikayesi derin olan oyunlar ve serileri biraz birbiri ile bağlantılı bence yakuza 0 dan başla diğerleri sadece hikaye 15saat ama yakuza 0 30 saat e yakın ben oynayıp bitirdim kısaca 2 birbirinden alakasız karakterin birbiri ile kesişen ortak yollarını 2sinin gözünden anlatıyorMasaüstü evde kaldı ben şuan büyükannemdeyim. Yani bende sadece laptop var. Laptopun fazla iyi sistemi yok ama Hitmani Orta Ayarlarda Açıyor diyim. Steam üzerinden fazla sistem önemsemeyen HİKAYE oyunları önerir misiniz?