Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,108
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Değil.Çizgisel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim. Başlayalım bakalımKankam direkt 2. oyundan başlaman bence daha iyi olur, nedenini şöyle açıklayayım:
Ben 4. oyundan başladım ve hani çok eksiğim vardı daha sonra Unity oynadım ve çok beğendim. En başından başlamaya karar verdim ve her şey çok daha akıcı geldi, neredeyse her şey birbiri ile bağlantılı. 1. oyunun mekanikleri kötü ve türkçe dil desteği yok, beğenmeyebilirsin. Lakin ufak bir bilgi edinip direkt 2. oyundan başlarsan çok daha iyi olur. Sıralamasını senin için şöyle bırakayım;
AC 2,
AC Brotherhood,
AC Revolations,
AC 3, (Çok iyi bir oyun fakat önceki oyunlarla fazla iç içe olduğu için diğerlerini oynamadan oynarsan anlamayabilirsin.)
AC 4 Black Flag, (Diğerleri ile fazla bir bağlantısı yok, genelde denizde geçiyor gemi süreyim rahatlayayım kafasında biraz.)
AC Rogue, (Diğerlerini oynamadan oynayabilirsin fakat AC Unity ile doğrudan bağlantılı, lakin anlarsın.)
AC Unity, (Bunu da diğerlerini oynamadan oynarsın, dediğim gibi Rogue ile doğrudan bağlantılı.)
AC Syndicate, (Diğerlerini oynamadan oynayabilirsin.)
AC Origins (Apu kullanıyorsan sistemin kaldırır mı emin değilim, düşükte oynarsın büyük ihtimalle.)
The New Order'ı dün bitirdimPardon yanlış yazdım.
Wolfenstein
Biraz Bekleyip 2.oyuna başlayacağım