Eğer pc niz kaldırıyorsa witcher 3 tavsiye ederim veya tomb raider serisi.arkadaşlar ben böyle 2015 tarihinden yukarıda ve orta grafik düzeyinde hikaye türü oyun arıyorum önerileriniz neler
witcher 3 ü bazı sebeplerden dolayı oynamak istemiyorumEğer PC niz kaldırıyorsa witcher 3 tavsiye ederim veya tomb raider serisi.
Mesela ne gibi sebepler?witcher 3 ü bazı sebeplerden dolayı oynamak istemiyorum![]()
hikaye içindeki bazı sahnelerden dolayıMesela ne gibi sebepler?
Bende bir ara öyleydim ama bu oyun bazı sebeplerle oynamamak ayıptır.witcher 3 ü bazı sebeplerden dolayı oynamak istemiyorum![]()
Anladım ozaman tomb raider serisine bakabilirsin ilk seri olan tomb raider 2013 güzel oyundur.hikaye içindeki bazı sahnelerden dolayı
başka önerin varmı fazla yer kaplamasın oyunlar 50 gb civarı yere varKingdom Come Deliverance var indirimlerde tüm dlclerle 36 liraya düştüğünü gördüm, güzel hikaye oynanışın gerçekliği rahatsız edebilir ama.
Tomb Raider'ın yeni üçlemesi var ama sağlam sistem istiyor ilk oyunu hariç.
Witcher 3 var muazzam bi oyun ama yine iyi sistm istiyor.
Wolfenstein serisi var fps hikayesi sağlam güzel bir oyun.
Metro serisi var yine wolfenstein gibi güzel bir seri.
Hocam direk geç e tıklarsınız en kötü. Sırf bu yüzden 100 saat güzel vakitten vazgeçiyosunuz.hikaye içindeki bazı sahnelerden dolayı