SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,926
Buraya rdr 2 gow gibi baş yapitlari yazmayın.Himayesi max 10 saat sürecek sistem gereksinimi orta derecede olan hikayeli oyun önerisi istiyorum.
O seriyi bitireli 4-5 sene olduCall of duty modern warfare serileri hazır indirimdeyken alabilirsin
Detroit become humanBuraya rdr 2 gow gibi baş yapitlari yazmayın.Himayesi max 10 saat sürecek sistem gereksinimi orta derecede olan hikayeli oyun önerisi istiyorum.
Yaz tatili için hikayeli oyunlar listesi yapmıştım. İçinde sana göre de oyunlar vardır mutlaka. Eğer kendi açtığım konuyu paylaşmak yasak değilse söyle, atayım linkini.Buraya rdr 2 gow gibi baş yapitlari yazmayın.Himayesi max 10 saat sürecek sistem gereksinimi orta derecede olan hikayeli oyun önerisi istiyorum.
AtabilirsinYaz tatili için hikayeli oyunlar listesi yapmıştım. İçinde sana göre de oyunlar vardır mutlaka. Eğer kendi açtığım konuyu paylaşmak yasak değilse söyle, atayım linkini.
Bakacagim bunaDetroit become human
Atabilirsin
Post automatically merged:
Bakacagim buna
forum.donanimarsivi.com
Just cause 3 veya 4 de gerçek dışı olaylar varmı?Rehber - Yaz Tatili İçin Oyun Önerisi (İndirimlerde Oyun Arayanlara)
Geçen sene yine yaz tatilinde oynayacağım oyunların konusunu açmıştım. Şimdi o listeyi güncelleyip tekrardan size sunmak istedim. Listedeki birkaç oyun geçen sene de vardı, onlara başlamadığım için bu listeye de ekledim. Forumda son zamanlarda çok fazla oyun önerisi isteyen arkadaş gördüğüm...forum.donanimarsivi.com
Dediğim gibi, senin istediğin türe özel olarak hazırlanmadı liste ama içlerinden beğendiğin biri olacaktır diye düşünüyorum.
Canavarlar, mutantlar, zombiler falan yok ama gerçekten uzak bir aksiyonu var. Kancayla Spider-Man gibi binalara sıçrama, havada roket atarla helikopter patlatma, iki arabayı yay gibi bir şeyle birbirine bağlayıp çekme, uçuş kıyafeti ve paraşütle havada akrobasi yapma gibi şeyler var.Just cause 3 veya 4 de gerçek dışı olaylar varmı?