Hikayeli oyun önerisi

Reaksiyon skoru
3,926
Buraya rdr 2 gow gibi baş yapitlari yazmayın.Himayesi max 10 saat sürecek sistem gereksinimi orta derecede olan hikayeli oyun önerisi istiyorum.

Call of duty modern warfare serileri hazır indirimdeyken alabilirsin

Buraya rdr 2 gow gibi baş yapitlari yazmayın.Himayesi max 10 saat sürecek sistem gereksinimi orta derecede olan hikayeli oyun önerisi istiyorum.
Yaz tatili için hikayeli oyunlar listesi yapmıştım. İçinde sana göre de oyunlar vardır mutlaka. Eğer kendi açtığım konuyu paylaşmak yasak değilse söyle, atayım linkini.

Atabilirsin
Post automatically merged:

Bakacagim buna

Dediğim gibi, senin istediğin türe özel olarak hazırlanmadı liste ama içlerinden beğendiğin biri olacaktır diye düşünüyorum.

Dediğim gibi, senin istediğin türe özel olarak hazırlanmadı liste ama içlerinden beğendiğin biri olacaktır diye düşünüyorum.
Just cause 3 veya 4 de gerçek dışı olaylar varmı?

Just cause 3 veya 4 de gerçek dışı olaylar varmı?
Canavarlar, mutantlar, zombiler falan yok ama gerçekten uzak bir aksiyonu var. Kancayla Spider-Man gibi binalara sıçrama, havada roket atarla helikopter patlatma, iki arabayı yay gibi bir şeyle birbirine bağlayıp çekme, uçuş kıyafeti ve paraşütle havada akrobasi yapma gibi şeyler var.

Ben seviyorum seriyi açıkçası. En sevdiğim/sevilen ve en zevkli olan da Just Cause 3'tür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,200
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri