gow, horizon zero dawn, days gone, last of us, cyberpunkRdr2 yi yeni bitirdim ve kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum fena sarmıştı rdr gibi saran hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum
half life denemediysen dene derim eski bir oyun ama baya iyi fps türünde devrim niteliğinde bir oyunduRdr2 yi yeni bitirdim ve kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum fena sarmıştı rdr gibi saran hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum
Birkaç oturuşta bitirmelik Detroit Become öneririm, 142TL verilir mi bence verilmez. 2016'da çıkmasına rağmen bayağı iyi hâlâ. Klasiklerden God Of War, Witcher falan filan oyna tabii.Rdr2 yi yeni bitirdim ve kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum fena sarmıştı rdr gibi saran hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum
HL2 kalbimizde özel yeri olan bir oyundur.half life denemediysen dene derim eski bir oyun ama baya iyi fps türünde devrim niteliğinde bir oyundu
benim favori hl1 ve opposingHL2 kalbimizde özel yeri olan bir oyundur.
Zaten hikayeye kitabın ilk sayfasından başlanır. HL2 devrim gibi olduğu için yeri ayrıbenim favori hl1 ve opposing
valla RDR2 gibi olduğu söylenemez ama RPG oyunlarını seviyorsan ve sağlam bi asabın ve iraden varsa Disco Elysium tavsiye ederim çok sağlam oyun yeni bitiyorum ve çok keyif alıyorum.Rdr2 yi yeni bitirdim ve kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum fena sarmıştı rdr gibi saran hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum