Hikayeli oyun oynayamıyorum.

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Şimdi sifu indirdim yarım saat oynadım sıkılmadımda ama çıktım. Beyond two souls da var pc de 10 dakika falan oynayabildim. Sabredip oyunu sonuna kadar oynayamıyoruum. RDR2 bile var 10 saatim var oynayamıyorum kütüphanem baya dolu mafia oyunları batman oyunları gta 5 rdr2 witcher 3 falan falan. Birde ps 5 alacaktım. almış olsaydım galiba yüzüne bile bakmazdım şuan.

Şimdi sifu indirdim yarım saat oynadım sıkılmadımda ama çıktım. Beyond two souls da var pc de 10 dakika falan oynayabildim. Sabredip oyunu sonuna kadar oynayamıyoruum. RDR2 bile var 10 saatim var oynayamıyorum kütüphanem baya dolu mafia oyunları batman oyunları gta 5 rdr2 witcher 3 falan falan. Birde ps 5 alacaktım. almış olsaydım galiba yüzüne bile bakmazdım şuan.
O zaman oynama knk

aynen ben de rdr 2 indirdim. o kadar övdüler bırakamassın bağımlılık yapar dediler daha yarısına gelmedim.sıkıldım.haftalardır yüzüne bakmadım.war thundere döndüm yine.seni anlıyorum o yüzden.

1 saat önce the last of us part 1'i bitirdim baya iyidi.Bende rdr2 bitiremedim çok hantal geldi oyun bana.

Kral biraz daha seni oyuna çekecek temposu yüksek veya beynini yorabilecegin oyunlarla başlarsan iyi olabir disco elysium ve baldurs gate 3 gibi 2side Rol yapma oyunu çok iyiler türlerinde ama kamera açısı garip diye oynamamazlik yapma lütfen rica ediyorum bir sans ver istersen dcden 2miz beraber oynayabiliriz sorularını falan cevaplarım bg3 multiplayer oynanıyor beraberde oynayabiliriz veya elysiumda yardımcı olabilirim ne nedir falan

Kral biraz daha seni oyuna çekecek temposu yüksek veya beynini yorabilecegin oyunlarla başlarsan iyi olabir disco elysium ve baldurs gate 3 gibi 2side Rol yapma oyunu çok iyiler türlerinde ama kamera açısı garip diye oynamamazlik yapma lütfen rica ediyorum bir sans ver istersen dcden 2miz beraber oynayabiliriz sorularını falan cevaplarım bg3 multiplayer oynanıyor beraberde oynayabiliriz veya elysiumda yardımcı olabilirim ne nedir falan
baldurs gate 3 alırsam yazacağım.

baldurs gate 3 alırsam yazacağım.
Disco elysiumada bak müthiş oyundur dedektif olup katili bulmaya çalıştığını ama karakterini kendin sekillendiriyorsun bağımlı yapabiliyorsun sadece kaslı ama beyni çalışmayan çok zeki falan filan

Sizler bağımlısınız. Online oyunlara ( valorant , war thunder , lol , cs vs ) bağımlı olduğunuz için onları 1dk oynamamak bile sizin beyninizde aşırı dopamin salınımı yapıyor ve kirize giriyorsunuz. Uyuşturucu bağımlılığı ile arasında fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen ben de rdr 2 indirdim. o kadar övdüler bırakamassın bağımlılık yapar dediler daha yarısına gelmedim.sıkıldım.haftalardır yüzüne bakmadım.war thundere döndüm yine.seni anlıyorum o yüzden.
Narkotik ekiplere haber veriyorum , evinde war thunderi silsinler.

Günlük hayatını falan anlat normal sıkılma değil bu 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri