HIKSEMI HS-SSD-FUTUREX Lite 2048 GB M2 SSD 4175₺

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,865

1757657859995.webp

satıcı ve gönderici amazon com tr

Dram yok alınmaz diyenler gelmeden 1500 TBW var ve 5 yıl garantili. Günlük işler ve oyun için güzel. Global 5 sene garanti az değil.

500 TL ekleyip bunu almak daha mı mantıklı acaba...
Ürünün kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok,
Birkaç yerde hikvision ürünleri 3 aydan fazla gitmiyor diye, birde yarıya kadar dolduklarında okuma ve yazma performansı düşüyormuş.
Şeklinde yorumlar gördüm...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ckribrahim Alınır mı hocam

Birkaç yerde hikvision ürünleri 3 aydan fazla gitmiyor diye, birde yarıya kadar dolduklarında okuma ve yazma performansı düşüyormuş.

Konudaki ürün hikvision değil

"HIKSEMI, Hikvision’ın depolama tarafındaki alt markası/bağlı şirketidir."

miş

Hikvision değil bu. Konudaki daha iyi.

Hikvision değil bu. Konudaki daha iyi.
görmeden aklımıza hikvision diye okuyoruz evet değilmiş yenir yenir :D
ama bildiğim kadar servisi pek iyi değil diyorlar amazon iade alır en kötü arza yaparsa.

görmeden aklımıza hikvision diye okuyoruz evet değilmiş yenir yenir :D
ama bildiğim kadar servisi pek iyi değil diyorlar amazon iade alır en kötü arza yaparsa.
Risk almaya değer mi yoksa 500 TL fazla koyup WD almak daha mı mantıklı

Dram yok alınmaz diyenler gelmeden 1500 TBW var ve 5 yıl garantili. Günlük işler ve oyun için güzel. Global 5 sene garanti az değil.
Hocam oyun kütüphanesi yada windows için kullanılacak alınır mı konudaki ürün iyi midir?

bu wd greenden daha iyi. wd blue olssaydı o daha iyi olurdu.

@MoonWalk Hocam siz ne diyorsunuz bu konuda
bu wd greenden daha iyi. wd blue olssaydı o daha iyi olurdu.
Hocam bunu bende gördüm, fakat taksit olayı işi bozuyor...

Dram gerçekten hayat kurtaran bir şey, dram'ı olmayan ssd'lere ne windows kuruluyor, ne dosya kopyalanıyor adamı kabız ediyor böyle de bir gerçek var ama. Yani bir veriyi içine at kalsın hiçbir şekilde veriye müdahale etme, sadece (read only) okuma yap yazma olmasın diyorsan alınabilir ama kullanım alanı çok dar görüldüğü üzere.

Dram gerçekten hayat kurtaran bir şey, dram'ı olmayan ssd'lere ne windows kuruluyor, ne dosya kopyalanıyor adamı kabız ediyor böyle de bir gerçek var ama. Yani bir veriyi içine at kalsın hiçbir şekilde veriye müdahale etme, sadece (read only) okuma yap yazma olmasın diyorsan alınabilir ama kullanım alanı çok dar görüldüğü üzere.
darılma ama alakası yok. benim dram yok. windows kurulu. epey de hızlı. geçen gün micron m2 ssd dolduğundan c deki 60-70 gb oyun dosyasını kingston a400 ssd ye kopyaldım512 mb hızla 3-5 dk sürdü. aynı şekil ssd den m2 ye kopyalarken de aynı. soğutucu da yok m2 de ama 46-50 derecelerde. ama muhakkak dramlı ssd ler normalinden daha performanslıdır ona bişey diyememe.kalite arayanlar yönelebilir. ama normal m2 lerde oldukça yeterli onu anlatmak istedim. bu arada m2 2-3 sene oldu alalı.

Ekler

• ssd sıcaklık.webp
    ssd sıcaklık.webp
    108.3 KB · Hit: 37
Son düzenleme:
Geri