Hile Satışı Yapan Youtuberların Kanalını kapatmak

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
126
Alttaki linkteki ( küfür yasak olmazsa çok fena söveceğim kendimi zor tutuyorum)
kanalını nasıl kapatabiliriz yemin ederim sanki para kazanmışımda biri gelip elimden almış gibi hissediyorum hilecelere aşır kıl oluyorum sokakta görsem bıcaklamazsam adam değilim hatta para ile aranızda kanal kapatma yapan varsa bana özelden yazarsa çok sevinirim bu ve bunun gibi onlarca kanalı kapatmamız lazım görsünler bakayım emekleri elinden gidince nasıl bir his oluyormuş

kil alınca triplere giriyor birde orman çocukları yav sinirden yemin ederim monitörü kıracağım.

Alttaki linkteki ( küfür yasak olmazsa çok fena söveceğim kendimi zor tutuyorum)
kanalını nasıl kapatabiliriz yemin ederim sanki para kazanmışımda biri gelip elimden almış gibi hissediyorum hilecelere aşır kıl oluyorum sokakta görsem bıcaklamazsam adam değilim hatta para ile aranızda kanal kapatma yapan varsa bana özelden yazarsa çok sevinirim bu ve bunun gibi onlarca kanalı kapatmamız lazım görsünler bakayım emekleri elinden gidince nasıl bir his oluyormuş

kil alınca triplere giriyor birde orman çocukları yav sinirden yemin ederim monitörü kıracağım.
Ya Kanka Şu Adamın Kanal Kapanmadıysa Başka Kanallar Kapanmaz Bizim Türkolarda 7/24 Hileye Söver Sonra Şu Adamı İzler Abone Olurlar

1761889153538.webp

Bundan büyük 2 harfli yok

beyler toplu ihlal atmamız lazım belki işe yarar bunları realdede sakatlamak lazım sadece kanalla kalmaz biraz sonra r10 da bir konu açayım bakayım belki kanal kapatan vardır para karşlılığı
Şu Adamanın Kanalını Kapatacak Birisi Çıkmaz Kapatamaz Bence Zor

Bunlarla uğraşması gerekenler oynadığınız oyunların yapımcıları. Oyunun yapımcıları bu kadar dert etmezken kendinizi fazla paralamanın anlamı yok.

Boşa uğraşırsın Valve kendi izin veriyor ztn hileye daha doğrusu açık uçları bu hileyi yazanlara satıyorlar kazan kazan durumu iki taraf içinde olan bize üçüncü tarafa oluyor

Uygunsuz davranış
Sizin gibi denyolar bunları izlediği sürece daha da çoğlırlar.

Sizin gibi denyolar bunları izlediği sürece daha da çoğlırlar.
Boş boş konuşma burda denyo sensin cs2 hile güncellemesi diye arattım karşıma çıktı biz sen değiliz izleyelim 15 yıllık cs1.6 kariyerim var senin yaşın kadar fps oyunu oynamış gelip bir b... bilmeden millete laf yapma

Hileciler sizi. 15 yıllık bir oyuncu halâ hile arıyorsa hiç bir şey bilmiyor. Git, becerebildiğin oyunları oyna. Meselâ Barbi giydime.

Hileciler sizi. 15 yıllık bir oyuncu halâ hile arıyorsa hiç bir şey bilmiyor. Git, becerebildiğin oyunları oyna. Meselâ Barbi giydime.
Biri şu beyin yoksunu arkadaşa hilelere karşı çözüm bulmaya çalıştığımızı anlatabilir mi ? Hile aramıyorum hilelere karşı hatta hileye teşvik edenlere karşı çözüm arıyorum diyorum, adam gelmiş diyor ki 15 yıllık oyuncu hile arıyor , ciddi diyorum git biraz kitap felan paragraf oku ,algılama sıkıntın var senin okuduğunu anlayamıyorsun ki adım gibi eminim o hilelerden birisinide sen kullanıyorsundur.

Biri şu beyin yoksunu arkadaşa hilelere karşı çözüm bulmaya çalıştığımızı anlatabilir mi ? Hile aramıyorum hilelere karşı hatta hileye teşvik edenlere karşı çözüm arıyorum diyorum, adam gelmiş diyor ki 15 yıllık oyuncu hile arıyor , ciddi diyorum git biraz kitap felan paragraf oku ,algılama sıkıntın var senin okuduğunu anlayamıyorsun ki adım gibi eminim o hilelerden birisinide sen kullanıyorsundur.
Yemezler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,758
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri