Hile Satışı Yapan Youtuberların Kanalını kapatmak

Son düzenleme:
steam bana mı maaş veriyor ben niye ugrasayim, sana maaş mı veriyor sen niye uğraşmak istiyorsun

Adam ragebait atıyor işte muhtemelen kendisi de hile kullanıyor.

Sinirlenmiş, çünkü aldığı hileler boş çıkmış. İnsan durduk yere neden sinirlensin. Video'yu beğenmediyse izlemez.

1.06.2025 tarihinde YouTube’un resmi şikayet e-posta adresine bir şikayette bulundum. Ancak hâlâ herhangi bir yanıt alamadım. YouTube’un bu tür kanallara izin vermesi gerçekten şaşırtıcı. Üstelik bu kanalların para kazanmaları da açık. Para kazanmaya uygun olmanın belirli şartları varken, buna nasıl müdahale edilmediğini anlamıyorum.
1761907783706.webp

Ya Kanka Şu Adamın Kanal Kapanmadıysa Başka Kanallar Kapanmaz Bizim Türkolarda 7/24 Hileye Söver Sonra Şu Adamı İzler Abone Olurlar

Alıntıyı görüntüle
bu kim la ilk defa görüyorum. arz talep meselesi arıyolar benzerine bakıyolarki bunlar çıkıyor karşılarına. ülkede max 70iq olanlar trnin yarısından fazlasını oluşturuyor malum bir kez bile görmedim ben mesela

Uygunsuz davranış
Sinirlenmiş, çünkü aldığı hileler boş çıkmış. İnsan durduk yere neden sinirlensin. Video'yu beğenmediyse izlemez.
Sen Geri zekalı mısın kardeşim ?Beynin de ki nöronlar da sıkıntı mı var ? Sherlock holmes felan mı ? sanıyorsun kendini kıçından bir şeyler sıkıyorsun ya tutarsa diye ,

Sinirlendim,çünkü kendin yaptığın şeyleri sanki millet yapmış gibi lanse ediyorsun ,

burda sıkıntı sence videoyu mu izlemek ? bu omurgasızdan hileleri senin gibi boş tipler satın alıp bizim maçlarımıza denk geliyorlar oyun zevkimizin içine ediyorlar rankımızı bozuyorlar , emeğiniz ile bizim aimimizin yarısına ulaşamazsınız hileyle oyuncu sanıyorsunuz kendiniz ,

sana steam profilimi atmışım saati gör diye fungun wargods sounucumu atmışım halen satın aldığı hile tutmamış diyorsun cidden yazık kafana alsam gelip burda dil dökmem.
1.06.2025 tarihinde YouTube’un resmi şikayet e-posta adresine bir şikayette bulundum. Ancak hâlâ herhangi bir yanıt alamadım. YouTube’un bu tür kanallara izin vermesi gerçekten şaşırtıcı. Üstelik bu kanalların para kazanmaları da açık. Para kazanmaya uygun olmanın belirli şartları varken, buna nasıl müdahale edilmediğini anlamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Defalarca farklı iplerden farklı gmaillerden bende şikayet ettim bakalım bir dönüş olacak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kim la ilk defa görüyorum. arz talep meselesi arıyolar benzerine bakıyolarki bunlar çıkıyor karşılarına. ülkede max 70iq olanlar trnin yarısından fazlasını oluşturuyor malum bir kez bile görmedim ben mesela
kardeşim valve yakın zamanda bir güncelleme yaptı hileyle ilgili bir şey varmı diye , youtube arama kısmına cs2 hile güncellemesi yazdım üstte attığım video çıktı .Benim için önemli olan skin ,map güncellemeleri felan değil en önemlisi hilenin bitirilmesi ki eminim ki bir çok cs oyuncusu için en önemliside hile sorunudur. Dm de mevlana gibi dönüp hs atıyorlar kolsuz değilim, gidip hile açayım, sırf hileler azalsın diye emin ol senden daha fazla çaba sarf etmişimdir , valveye yazdım youtube a mail attım forumlarda konu açtım, arz talep meselsi değil yani , şu yaşıma kadar bir kere hile kullamış değilim kendinizle karıştırmayın herkesi rica ediyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,900
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri