Kerem Akın
80+
Türkce rap dendi mi, akla ilk Sago gelirSöyle hangi rapçileri dinliyorsun?
Reynmen mi Ben Fero mu Ezhel mi
Türkce rap dendi mi, akla ilk Sago gelirSöyle hangi rapçileri dinliyorsun?
Reynmen mi Ben Fero mu Ezhel mi
Kayra, farazi, karaçalı, saian, raziel, dr fuchs, da poet, kamufle...Türkce rap dendi mi, akla ilk Sago gelir
6 yaşındayken dr fuchs ve cezanın şarkılarıyla break dans yaptığım video varKayra-Mesela Yani teybimde.
Ne söylemek istiyorsan söyle saygılı şekilde ama bunların hepsi doğruYorum atmak istiyorum ne yalan söyleyeyim, ama maça girmek daha ağır basıyor bu saatte
Break Dance eşittir Sago6 yaşındayken dr fuchs ve cezanın şarkılarıyla break dans yaptığım video var
Hey gidi günler
Duygusal mı?ben nedense türkçe rap kitelesinde sıkınıtlı olanların yüzde 25 kadar olduğunu düşünüyorum çok da zarar vermiyorlar.
lirikalite de önemli sound da önemli ama eğlenceli şarkılar da rap üstünden yapılmalı bence pop değil
Yok la öyle değil, Valo maçı gireceğim de ben de fikrimi belirtmek isterdim anlamında söyledim, kendim de Rap (özellikle Türkçe Rap) seven biri olduğumdan yani.Ne söylemek istiyorsan söyle saygılı şekilde ama bunların hepsi doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:
Break Dance eşittir Sago
O parçalarını bende sevmiyorum.Çok Fero dinleyen biri değilim,bilmediğim bir sürü kötü parçasına denk geldimFero kadınlara saygısızlık yapan autotune sesini abartan müstechen sözcükler kullanan birisi