🔥İndirim 🔥🔥HIQ BLACK FRİDAY İNDİRİMİ🔥🔥

Reaksiyon skoru
79
Testo yaylanın kodu testo10 ile %10 daha düşüyor ek olarak

600g creatine 570TL - protein ocean fiyatında yüksek kalite

Bence kaçırmayın

Bu arada 1kg versiyonu daha uygun
750TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önereceğin bir protein tozu var mı?

Oceanadaki fiyatlara göre çok avantajlı gelmedi bana.
Bu tarz takviyelere para veriyorsan ocean almayacan 300-500 daha cıkıp hiq hardline supplementler bigjoy vs almalısın. Ocean ile kıyaslamak mantıklı değil.

Çikolata fındık söyledim önceden deneyen var mı aroması bayar mı acaba?

Bu tarz takviyelere para veriyorsan ocean almayacan 300-500 daha cıkıp hiq hardline supplementler bigjoy vs almalısın. Ocean ile kıyaslamak mantıklı değil.

Kendi deneyimime göre Hiq ve Ocean arasında pek fark yok. Marka sahiplerine baktığımda da Ocean bana biraz daha güvenilir geliyor. Tabii Optimum veya Weider alınabiliyorsa onlar her zaman daha iyi tercihler olur.

Son düzenleme:

hocam affedersiniz ama ha hiq ha ocean farkediyor mu ikisi de pr ile isim yapmis firma

Kendi deneyimime göre Hiq ve Ocean arasında pek fark yok. Marka sahiplerine baktığımda da Ocean bana biraz daha güvenilir geliyor. Tabii Optimum veya Weider alınabiliyorsa onlar her zaman daha iyi tercihler olur.
hocam affedersiniz ama ha hiq ha ocean farkediyor mu ikisi de pr ile isim yapmis firma
2 dk icerik okusanız farkı anlarsınız.
Bu işi yapıp toz alacaksanız en kotu yukarda saydığım markalar alınmalı. adam icerik bakmıyo ikisi aynı diyo ne diyim ki.

2 dk icerik okusanız farkı anlarsınız.
Bu işi yapıp toz alacaksanız en kotu yukarda saydığım markalar alınmalı. adam icerik bakmıyo ikisi aynı diyo ne diyim ki.
hocam iki markayi da kullanmiyorum toz da kullanmiyorum sadece onyargim var iki markaya karsi, cok sisirilmis balon gibi geliyor sorun icerikde degil :)

oceanda da creatine aynı madde hiqda da eğer creatine alacaksanız en ucuzunu alın bilinen markalar arasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,869
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri