🔥İndirim 🔥🔥HIQ BLACK FRİDAY İNDİRİMİ🔥🔥

Ocean wpc 80 izolatı + sindirim enzimi kullanıyor diye biliyorum sadece tek sorun servis bası protein değeri 18 gr falan hiq de daha yüksek ama tavsiyem suplementler sitesinin whey i

Atatürk düşmanı ümmetçi almancılardan alışveriş yapanın awk
Aynen, burada hiç yaşamayan gençlere laf ediyorlar, kendisi zaten tamamen Almanya’da yaşıyor.

kreatin isteyen ssn de 740tl satıyor 1kg orda daha uygun whey aromasız bile ucuz kaçırmayın derim.

Bu tarz takviyelere para veriyorsan ocean almayacan 300-500 daha cıkıp hiq hardline supplementler bigjoy vs almalısın. Ocean ile kıyaslamak mantıklı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çikolata fındık söyledim önceden deneyen var mı aroması bayar mı acaba?
Tadı iyi alabilirsin, ocean'dan daha iyi geliyor bana aromaları ve hazmı daha kolay.

Güray aydına laf çarpıtmak için Türkiyede parayla tıp diploması alınıyor diyen , İşbirliğini kesen her sporcunun dedikosunu yapan birinin markasına şahsen güvenmiyorum.Daha niceleri var da az çok herkes biliyor

Son düzenleme:
Buyur dostum sırf senin için fotoğraf koydum , sen de koy sana da bakalım.Kim içerik okumuyo daha rahat anlaşılsın.
Senin gibi parcalı bir vucudum yok öyle bir hedefimde olmadı şahsen. 6 sene taekwondo kırmızı kuşak 1 kere istanbul 2. si 2 kere 3. sü. oldum ondan sonra 3 sene kick boks yaptım işten ve yoğunluktan dolayı dövüş sporlarına zaman ayıramıyorum o yüzden kolay olan fitnessa başladım :) ağırlık kaldırıp indirenlerden ders almadık

2 dk icerik okusanız farkı anlarsınız.
Bu işi yapıp toz alacaksanız en kotu yukarda saydığım markalar alınmalı. adam icerik bakmıyo ikisi aynı diyo ne diyim ki.
yıllardır sektördeyim, her içeriği okurum, bi fark yok, protein tozunda marka fanboyluğu olmaz, bilinenler ve ispatlanmışlar arasında ucuz olanı alır geçersin

yıllardır sektördeyim, her içeriği okurum, bi fark yok, protein tozunda marka fanboyluğu olmaz, bilinenler ve ispatlanmışlar arasında ucuz olanı alır geçersin
tamam kral fark yokmuş bol sans sana ocean dan devam. ikisini acıp okuyarak kıyaslamadığına eminim.

tamam kral fark yokmuş bol sans sana ocean dan devam. ikisini acıp okuyarak kıyaslamadığına eminim.
kıyasladım, hatta laboratuvar sonuçlarını da inceledim, hangisi dönemsel olarak en ucuzsa ondan stokluyorum, şu an açık oceanın choco nut aromalısı var, yedekte bekleyen HIQ, ocean, grizzone ve xpro ürünleri var yaklaşık 9-10 kilo kadar

Proteinocean hem fiyat hem de sindirim açısından daha iyi . Proteinoceandan şaşmam

Şu an protein bazı fiyat açısından hiq daha uyguna geliyor. Oceon hiqya göre bir artısı yok bence alınır. Birde hiq %80 oceon %73 protein falan oluyor ona göre

Geri