Neler Yeni

Hisse halka arzı hakkında

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
genelde kaybetmek mi daha olası yoksa kazanmak mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dolar değilde altın bende almak istiyorum, nereden almam lazım? bizim kuyumculara güvenmiyorum ben
hocam vallahi annem bu işlerde usta diye ben anneme yaptırdım slkedfjsldfhjkskfjhsdfkjhsdfklshj

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
europower, cwene falan +1000tlik lot veriyor ve güzel kazandırıyor. Oransalda şirketler çok yüklü miktarda girdiğinden normal katılımcılara çok ekmek yedirmiyor

internette , youtubede yaşadığın sorunun çözümü yok mu tam olarak ne hatası alıyorsun?
hallettim hocam meğer web sitesinden yapmak gerekiyormuş 4 adet aldım şimdilik cweneden

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,096
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
europower aldım %60 kâr suan yeni cıkanı bilmiyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
Doğru hamleleri yaparsan kazanırsın ama burası Türkiye burdaki piyasa çok riskli ama eğlenceli yatırdığın parayı kaybetmekcekmiş gibi yatır

Düşük paralarla öğren
aynen hocam o yüzden 500tl ile girdim şimdilik. Gerçi 500 de iyi para benim içinde geri toplaması kolay yine

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
LuciFeriaNx
Halka arzlar belli bir limitin üstüne çıkmadığı sürece artık eşit dağılımla yapılıyor. Eşit dağılımda yüzde bazında yine aynı kazanırsınız ancak TL bazında düşük kazanırsınız. Eski oransal halka arzlardan iyi miktarlarda paralar kazandım ve o zamanlarda bu kadar çok yatırımcısı olan biz yatırım aracı değildi. Artık halka arza yönelmiş vaziyette ve küçük ve panik yatırımcılar sağolsun hemen ellerindeki hisseyi satmaya kalkıyorlar. Halbuki satmayıp bekleseler %100-200 hatta 300 bandında para kazanma şansları var. Artık günümüz şartlarında halka arzların eskisi gibi getirisi yok. Halka arz deyim yerindeyse halka ırz oldu. Büyük balıklar küçük balıkları panik yaptırarak ellerindeki hisseleri kapıyorlar. Halka arz da olsa borsa da işlem yaparken (Özellikle alım yaparken) dikkat etmek gerek.

Son halka arzlara bakarsak (An itibariyle):
CVKMD %76.67
KOPOL %111.84
EUPWR %60.84
GRTRK %20.64 kazandırmış.​

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
europower aldım %60 kâr suan yeni cıkanı bilmiyorum
hocam bu karı görmek için sürenin mi bitmesini beklemek lazım yoksa anlık olarak bi takip söz konusu mu?

Halka arzlar belli bir limitin üstüne çıkmadığı sürece artık eşit dağılımla yapılıyor. Eşit dağılımda yüzde bazında yine aynı kazanırsınız ancak TL bazında düşük kazanırsınız. Eski oransal halka arzlardan iyi miktarlarda paralar kazandım ve o zamanlarda bu kadar çok yatırımcısı olan biz yatırım aracı değildi. Artık halka arza yönelmiş vaziyette ve küçük ve panik yatırımcılar sağolsun hemen ellerindeki hisseyi satmaya kalkıyorlar. Halbuki satmayıp bekleseler %100-200 hatta 300 bandında para kazanma şansları var. Artık günümüz şartlarında halka arzların eskisi gibi getirisi yok. Halka arz deyim yerindeyse halka ırz oldu. Büyük balıklar küçük balıkları panik yaptırarak ellerindeki hisseleri kapıyorlar. Halka arz da olsa borsa da işlem yaparken (Özellikle alım yaparken) dikkat etmek gerek.​
Anladım hocam bilgiler için teşekkürler, peki halka arzdan aldığımız hisseleri süre bitince satmamız mı lazım yoksa bekletelim mi 1 2 yıl veya 5 6 ay

hocam bu karı görmek için sürenin mi bitmesini beklemek lazım yoksa anlık olarak bi takip söz konusu mu?

Anladım hocam bilgiler için teşekkürler, peki halka arzdan aldığımız hisseleri süre bitince satmamız mı lazım yoksa bekletelim mi 1 2 yıl veya 5 6 ay
veya satma zorunluluğu var mı?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
İş bankasında bizim arkadaşta o sorunu yaşıyor başka bankaya geçti o da. Kopol%115 yaptı bir önceki halka arz ile cvkmaden %80 gibi bir şeydi 500 er olsa bin lira para kazandırdı işte kimisi çıktı kârı içerde tuttu kimisi faturalarını ödedi, risk var ama bence almaya değer. Ytd

7Meç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mücahit Erkam Çavuş
hocam bireysele tüm halka arzlar eşit dağıtım olarak güncellendi 2-3 hafta önce banka olarak da garantiyi kullanmanı öneririm iş bankası diğerlerine göre fazla komisyon kesiyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
İş bankasında bizim arkadaşta o sorunu yaşıyor başka bankaya geçti o da. Kopol%115 yaptı bir önceki halka arz ile cvkmaden %80 gibi bir şeydi 500 er olsa bin lira para kazandırdı işte kimisi çıktı kârı içerde tuttu kimisi faturalarını ödedi, risk var ama bence almaya değer. Ytd
hocam appten yapınca o hata oluyormuş siteden yapmak lazımmış bende o şekilde yaptım sorunsuz oldu

hocam bireysele tüm halka arzlar eşit dağıtım olarak güncellendi 2-3 hafta önce banka olarak da garantiyi kullanmanı öneririm iş bankası diğerlerine göre fazla komisyon kesiyor.
garanti hesabım yok hocam ya bide oradan hesap açmayım akbank ve iş bankası yetiyor. Zaten şu borçları kapatsam hesaplarımı kapatmayı düşünüyorum

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
hocam appten yapınca o hata oluyormuş siteden yapmak lazımmış bende o şekilde yaptım sorunsuz oldu

garanti hesabım yok hocam ya bide oradan hesap açmayım akbank ve iş bankası yetiyor. Zaten şu borçları kapatsam hesaplarımı kapatmayı düşünüyorum
Vakıfa geçti arkadaş ya

7Meç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mücahit Erkam Çavuş

sen büyük ihtimalle teminat göstererek girmeye çalışıyorsun o yüzden giremiyorsun paranın trade hesabında olmasına dikkat et

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut

7Meç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3