Neler Yeni

Yardım HIZ AŞIRTMA GPU EKRAN KARTINI SOĞUTURMU

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kenan Kahraman
arkadaşlar yukarıda belitriğim gibi huz aşırtma gpu ne işe yarıyor soğutmaya mı yoksa başka bir şey mi nedenini yazarmısınız + zararlımıdır
arkad
Ekran Alıntısı.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar yukarıda belitriğim gibi huz aşırtma gpu ne işe yarıyor soğutmaya mı yoksa başka bir şey mi nedenini yazarmısınız + zararlımıdır
arkad
Ekran Alıntısı.PNG
poppy playtime 1 oynıyınca 86 derece çıkıyor ve arasıra küçük droplar olabilir nasıl soğutabilirim

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Furkan Emre
Undervolt yapman lazım, bu kart fabrikasyon ocli zaten bende kullanıyordum çok ısınıyor gerçekten. Undervolt yaparak ısıyı 7° - 10° düşürmeyi başardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kenan Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Undervolt yapman lazım, bu kart fabrikasyon ocli zaten bende kullanıyordum çok ısınıyor gerçekten. Undervolt yaparak ısıyı 7° - 10° düşürmeyi başardım.
ayarlarda fan hızı özel ayarlabiliyorsun öyle yapsam bir zararı olurmu

ve asus rog strix t8g kullanıyorum soğuk çalışması lazım 3 fanı var

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Furkan Emre

ve asus rog strix t8g kullanıyorum soğuk çalışması lazım 3 fanı var
Fan hızıyla pek soğutabileceğini sanmıyorum, bu kartın sorunu çok fazla güç çekmesi bu yüzden ısınıyor, undervolt olmadan çözmek imkansız ya da ben çözemedim. Paylaştığım videodaki ayarları deneyebilirsin ben iyi bir sonuç aldım yine de kendime göre özelleştirdim biraz, ayarları yaptıktan sonra occt veya furmark ile 15 - 30 dakikalık test yapın eğer bilgisayar siyah ekran vermiyorsa ayar stabildir. Daha detaylı bilgi için undervolt rehberlerini inceleyin. Kendiniz için en iyi ayarları sadece siz bulabilirsiniz, undervolt deneme yanılma işidir.

Top Bottom