Hızlı internet paketi

ArzinhA

80+
Reaksiyon skoru
21
sayın forum üyeleri yakın zamanda taşınıyorum ve eski internetimi değiştirmek istiyorum Türkiye üzerinde alabileceğim uygun fiyatlı bir sağlayıcının en iyi paketi nedir?

bulunduğun yerin altyapısına göre değişir şansın varsa 250 liraya gigabit internette kullanırsın yoksa 100 liraya 16 mbit de

sayın forum üyeleri yakın zamanda taşınıyorum ve eski internetimi değiştirmek istiyorum Türkiye üzerinde alabileceğim uygun fiyatlı bir sağlayıcının en iyi paketi nedir?
Genellikle yeni yapılan sitelere alt yapı desteğini daha çok verim sağlanıyor ben yeni açılan siteler de oturuyorum alt yapım fiber desteği var şuan türk telekom 125 lira karşılık 50 mb download karşılık 8 upload veriyor :)

Genellikle yeni yapılan sitelere alt yapı desteğini daha çok verim sağlanıyor ben yeni açılan siteler de oturuyorum alt yapım fiber desteği var şuan türk telekom 125 lira karşılık 50 mb download karşılık 8 upload veriyor :)
Pahalı :D
Post automatically merged:

Türknet iyi mi? Kaç uplod/download alırım?
Yapa altyapı varsa iyi. 100download 100upload paketi falan var
Ama yapa varsa

Altyapı sorgulama yap farklı operatörlerden. Eğer türknet varsa 100 mbps download 8 upload 85 tl ye geliyor.

Pahalı :D
Post automatically merged:

Yapa altyapı varsa iyi. 100download 100upload paketi falan var
Ama yapa varsa
Türk telekom kalite kokan servis ne kadar bazıları berbat desede kiraladı servis sağlayıcısın dan kaynaklı .. Ttnet olmasa şuan hiç birimizin evinde net olmaz dı 😂 Müşteri temsilcisine bağlanmam 2 dakika 😄

Türk telekom kalite kokan servis ne kadar bazıları berbat desede kiraladı servis sağlayıcısın dan kaynaklı .. Ttnet olmasa şuan hiç birimizin evinde net olmaz dı 😂 Müşteri temsilcisine bağlanmam 2 dakika 😄
E ben hizmete laf etmedim. Evet altyapı iyi ama uygun fiyat sunmuyor. Aynı hizmeti milleniden alıyorum. Sorun yok sıkıntı yok daha ucuz :)

Geri