Turknet 300 TL Kurulum ücreti istiyor herhalde. Çok geldi bana.ben türknet gigafiber bağlattım 3 gün sürdü, ilk gün başvuru yaptım 3. gün geldiler kurdular 2. günde olabilir tam hatırlamıyorum
hocam gigafiber varsa adresinizde 300 tl hiç bir şey kalıyor kurulum ücreti olarak , diğer türlü bedava sanırımTurknet 300 TL Kurulum ücreti istiyor herhalde. Çok geldi bana.
Gigafiber yok maalesef. Başka hangi firma olabilir?Normalde geçişlerde herhangi bir ücret istemiyor TurkNet ama baştan internet kurulumu yapınca isteyebilir normâldir. TurkNet’in sitesinden altyapı sorgulaması yap eğer Gigafiber altyapı varsa kurulum ücretsiz modem, gpon ücretsiz.
Fixnet e devlet sistemli dediğim gibi coğu kişinin gün içi aktif oluyor. Birde fixnete başvur.Merhaba. Türk Telekom'a başvuru yaptım 4 gündür gelen giden olmayınca başvurumu iptal ettirdim. Bana hızlı kurulum yapabilecek iyi performanslı ISS tavsiyesi yapar mısınız? Altyapım 100 Mbps fiber.
Biz başvurduğumuzda 2 saate geldiler direkt internete eriştim.Merhaba. Türk Telekom'a başvuru yaptım 4 gündür gelen giden olmayınca başvurumu iptal ettirdim. Bana hızlı kurulum yapabilecek iyi performanslı ISS tavsiyesi yapar mısınız? Altyapım 100 Mbps fiber.
Çoğu firmanın kurulumunu Telekom ekipleri yapıyor buradaki kurulum süresi de direkt bölge müdürlüğüyle bağlantılı.Hocam deprem bölgesinde yaşıyorum o sebepten gelmiyorlar herhalde.