HK 9 pro alınır mı ?

Tuna

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba iyi günler dostlar, HK 9 Pro almayı düşünüyorum. 750-800 TL bandında bir fiyatı var ama aklımı kurcalayan birkaç şey var ne kadar stabil çalışıyor, ölçümleri falan doğru mu ve batarya sorunu var diyorlar. Doğru mu? Almamı önerir misiniz? Şu anda Redmi Smart band 2 kullanıyorum ama büyük ekranlı bir şeye geçmek istiyorum. Değer mi sizce almaya?

Alınmaz şarjı az gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dt3 mate bak

Ben kullanıyorum iş görüyor fakat saatin yanındaki crown düğmesi basmamaya başladı, saatçilere de sormadım daha.

Yuvarlak sevmiyorum ya watch gibi önerebileceğin var mı
Evet bende o yüzden istiyorum ölçümleri kimisi doğru diyor kimisi yanlış ölçüyor diyor bazıları şarjı hemen bitiyor diyor kararsız kaldım valla ya çok istiyorum watch gibi bir tane saat almayı

Evet bende o yüzden istiyorum ölçümleri kimisi doğru diyor kimisi yanlış ölçüyor diyor bazıları şarjı hemen bitiyor diyor kararsız kaldım valla ya çok istiyorum watch gibi bir tane saat almayı
Ben şeyden korkuyorum yavaşlama olur mu acaba çalışmamazlık yapar mı 1000 TL az para değil

Ben şeyden korkuyorum yavaşlama olur mu acaba çalışmamazlık yapar mı 1000 TL az para değil
Kesinlikle oda sıkıntı bin TL vereceğiz sonuçta bilindik markaların aynı o kasa gibi olsa alacağım ama yok işte Xiaomi redmi watch 3 var o kadar ama çok kalın duruyor o yüzden yine Apple andırmıyor tek çare hk9 ama insan güvenemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,619
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri