Neler Yeni

HK 9 pro alınır mı ?

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Merhaba iyi günler dostlar, HK 9 Pro almayı düşünüyorum. 750-800 TL bandında bir fiyatı var ama aklımı kurcalayan birkaç şey var ne kadar stabil çalışıyor, ölçümleri falan doğru mu ve batarya sorunu var diyorlar. Doğru mu? Almamı önerir misiniz? Şu anda Redmi Smart band 2 kullanıyorum ama büyük ekranlı bir şeye geçmek istiyorum. Değer mi sizce almaya?

ConquerorXIV

80+ Gold
Alınmaz şarjı az gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dt3 mate bak

ConquerorXIV

80+ Gold

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
Ben kullanıyorum iş görüyor fakat saatin yanındaki crown düğmesi basmamaya başladı, saatçilere de sormadım daha.

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yuvarlak sevmiyorum ya watch gibi önerebileceğin var mı
Evet bende o yüzden istiyorum ölçümleri kimisi doğru diyor kimisi yanlış ölçüyor diyor bazıları şarjı hemen bitiyor diyor kararsız kaldım valla ya çok istiyorum watch gibi bir tane saat almayı

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Evet bende o yüzden istiyorum ölçümleri kimisi doğru diyor kimisi yanlış ölçüyor diyor bazıları şarjı hemen bitiyor diyor kararsız kaldım valla ya çok istiyorum watch gibi bir tane saat almayı
Ben şeyden korkuyorum yavaşlama olur mu acaba çalışmamazlık yapar mı 1000 TL az para değil

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şeyden korkuyorum yavaşlama olur mu acaba çalışmamazlık yapar mı 1000 TL az para değil
Kesinlikle oda sıkıntı bin TL vereceğiz sonuçta bilindik markaların aynı o kasa gibi olsa alacağım ama yok işte Xiaomi redmi watch 3 var o kadar ama çok kalın duruyor o yüzden yine Apple andırmıyor tek çare hk9 ama insan güvenemiyor

Top Bottom