mizarlarda yay sesi var diye mesaj atan sen değil miydin kankasonunda beklediğim yorum şuanki cherryler yay sesi ve sticky sorunundan geçilmiyor
mizarlarda yay sesi var diye mesaj atan sen değil miydin kankasonunda beklediğim yorum şuanki cherryler yay sesi ve sticky sorunundan geçilmiyor
tabii ki 200 liraya 100 tane alırım o klavyeden mizarlar da aynı zamanda indirime girdi mizarları tercih ederdim diyorumKral sonuç olarak 200 TL ve malzeme kalitesi olarak iyi.Bence alanlar öpüp başının üstüne koysun![]()
Ben seni anladım da ona çok satın al dedim adres hatası verdi yoksa yemiştim onutabii ki 200 liraya 100 tane alırım o klavyeden mizarlar da aynı zamanda indirime girdi mizarları tercih ederdim diyorum
Mizarlar da yay sesi olan bir kaç arkadaş vardı ben öyle bir yorum yapmadım gateronlar da tek tük denk gelebiliyor optik olanlardamizarlarda yay sesi var diye mesaj atan sen değil miydin kankaDD
Kanka sallama.Kişiden kişiye değişiyor.Adam 7 tane almış geçmiş 1 tane alan adam geçiremediDert etmeyin arkadaşlar, 5'er 10'ar alanların kargoları gümrükten geri dönüyor ve birkaç hafta içinde tekrar satışa açılıyor. Bu üçüncü veya dördüncü dalga zaten son aylardaki. Öncekilerde ben de alamadım ama bugün alabildim.
Çözümü de optiklerde spray lube yapmak maliyet 50 lira yapması 15 dkMizarlar da yay sesi olan bir kaç arkadaş vardı ben öyle bir yorum yapmadım gateronlar da tek tük denk gelebiliyor optik olanlarda
Sana aşık oldumDurgod Taurus K320 TKL mekanik oyun klavyesi, Almanca klavye düzeni, 88 tuşlu, Numpad’siz, USB C, Doubleshot PBT, programlanabilir tuşlar, Windows ve Mac için, kahverengi (Cherry MX Brown), gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Durgod Taurus K320 TKL mekanik oyun klavyesi, Almanca klavye düzeni, 88 tuşlu, Numpad’siz, USB C, Doubleshot PBT, programlanabilir tuşlar, Windows ve Mac için, kahverengi (Cherry MX Brown), gri : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Tek sepette aynı üründen 2'şer tane alırsan hiçbir sorun olmuyor 2'şer 2'şer 3 4 tane sepet alırsan geçerDert etmeyin arkadaşlar, 5'er 10'ar alanların kargoları gümrükten geri dönüyor ve birkaç hafta içinde tekrar satışa açılıyor. Bu üçüncü veya dördüncü dalga zaten son aylardaki. Öncekilerde ben de alamadım ama bugün alabildim.