federalper
80+ Silver
sorun olmaz o zamanKanka 2 klavye aldım oda ayrı ayrı zaten
sorun olmaz o zamanKanka 2 klavye aldım oda ayrı ayrı zaten
Aga geçen konuyuda sen mi açtınİndirimler bitmiş de olsbilir baya oldu
inş bitmemiştirİndirimler bitmiş de olsbilir baya oldu
Demin bi arkadaş iptal edeceğini söyledi, düşebilir yine knk işin yoksa dene şansınıİndirimler bitmiş de olsbilir baya oldu
iptal ettim kapışınbu klavyeler dandikmiş ya 4 venus 2 taurus klavye 2 tane de sirus mouse iptal ediyorum alan alsın
Sen de adamsın bu aradaDurgod HK Venus RGB Mekanik Oyun Klavyesi | %60 Düzen | USB C Kablolu | Doubleshot PBT Tuşları | Cherry Profil | NKRO Rollover | Windows & Mac | Alüminyum Şasi| Cherry MX Kırmızı, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Durgod HK Venus RGB Mekanik Oyun Klavyesi | %60 Düzen | USB C Kablolu | Doubleshot PBT Tuşları | Cherry Profil | NKRO Rollover | Windows & Mac | Alüminyum Şasi| Cherry MX Kırmızı, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
tabi efenim yerseniptal ettim kapışın
iptal etmez hç bir baba yıgıtSen de adamsın bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi efenim yersen
Baba facebook gruplarında puding keycapsleri 300 TL ye ekmek gibi sattı adamlar.Enayi mi insanlar milleti yemeye çalışıyorlar.Yarısı facebook grubu forumuniptal etmez hç bir baba yıgıt
Aynen kanka 10k ya 3070 ti aldım 3 gün önce iptal ettim üzüldüm alayım dedim gelmedi bir dahaİptal edince zaten düşmüyor direkt