Bir de kapışın diyor knk, üslup sıkıntı yoksa çoluk çocuk eğlensin kendi kendine...Heyecan yapın diye milleti yiyor
harbi ya herkes 2 ser 3 er aldıkonudaki 3 kişi harici herkes aldı heralde
yeme biziTaurus'e beklemeyin iptal edileni aldım diğerlerine bakın
Knk rakip mi eliyon sen deTaurus'e beklemeyin iptal edileni aldım diğerlerine bakın
harbi herkes birbirinin tpuguna sıkıyorKnk rakip mi eliyon sen de
Vay arkadaş vay...
bian geldi sandım
aynen bendebian geldi sandım
vallah 2 miz kaldık aga sen ve benaynen bende
3 Dakika geçtikten sonra aldım. 3 dakika geçmese mizar falan da alırdım büyük ihtimalle109 TL idi : HK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 12000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 12000 cpi Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B08LZYGXSB?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_NG6C3GZ3DWN4RWVTPH34
Gördüğünüzü atın arkadaşlar bu konu altına
HK Gaming Mira M Ultra Hafif Petek Kabuğu Kablolu RGB Oyun Faresi - 12 000 cpi'ye kadar | 6 Düğme - Sadece 63 g (Mira-M, Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HK Gaming Mira M Ultra Hafif Petek Kabuğu Kablolu RGB Oyun Faresi - 12 000 cpi'ye kadar | 6 Düğme - Sadece 63 g (Mira-M, Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Durgod Taurus K320 TKL mekanik oyun klavyesi, Almanca klavye düzeni, 88 tuşlu, Numpad’siz, USB C, Doubleshot PBT, programlanabilir tuşlar, Windows ve Mac için, kahverengi (Cherry MX Brown), gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Durgod Taurus K320 TKL mekanik oyun klavyesi, Almanca klavye düzeni, 88 tuşlu, Numpad’siz, USB C, Doubleshot PBT, programlanabilir tuşlar, Windows ve Mac için, kahverengi (Cherry MX Brown), gri : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trHK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 16000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 16000 cpi Phantom : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 16000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 16000 cpi Phantom : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
benimde lütfen şu yarı meknaik klavueden kurtulmak istiyom artıkvallah 2 miz kaldık aga sen ve ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
parmagım acıyor