sen 10 tane aldın zaten kanka önceden elindekileri mi sattın bu ne gerginlikvallah 2 miz kaldık aga sen ve ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
parmagım acıyor
sen 10 tane aldın zaten kanka önceden elindekileri mi sattın bu ne gerginlikvallah 2 miz kaldık aga sen ve ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
parmagım acıyor
mizar bi 10 dk falan sürekli stok yeniledi farklı renk ve farklı switchler ile3 Dakika geçtikten sonra aldım. 3 dakika geçmese mizar falan da alırdım büyük ihtimalle
onu 4k ya satan var ondan duruyor
hepsini sattımsen 10 tane aldın zaten kanka önceden elindekileri mi sattın bu ne gerginlik
İyi yine almışsın. O Pudding keycaps leri ben actım ilk forumda ben alamadım. Sonra 2 tb taşınabilir ssd paylaştım 650 tl ye ben alamadan bitti Mira M Mouselar da aynı şekilde Üzülme kanka benceKonuyu ben açtım sadece 2 mouse alabildim bu nasıl iş
hiçkimse çıkmazhk gk61 blue switch var elimde takas etmek isteyen olursa brown ve red switch ile takas yapabilirim zaten hyperx alloy fps pro cherry mx blue klavyem olduğu için hiç kullanmadım
Doğru pardononu 4k ya satan var ondan duruyor
dostum niyetin yoksa fikrini belirtmene gerek yok ayrıca genelleme yapamazsın saçma sapan bir şekilde benim blue switch klavyem olmasa kullanırdım meselahiçkimse çıkmaz
Bende elimdeki jelatini açılmamış Brown Switch Kırmızı GK61'i satıyorum fiyat bilgisi için özelden yazabilirsiniz ucuz fiyattan vereceğim