wake up to reality
80+ Silver
kaca satilir?hayır mira s lerde sorun yok
kaca satilir?hayır mira s lerde sorun yok
4 adetmiŞimdi 2 ayrı MZ60 atılmış farkı var mı bunların ona göre iptal edicem
Alıntıyı görüntüle
Çektim onuda1 tane var gözüküyoMizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron Blue | siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron Blue | siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
2 beyaz daha aldım siyahları iptal ederim birazdan iptal etmeden söylücem. Arkadaşla toplu iptal yapıcaz4 adetmi
kaptim 165tlye geldi1 tane var gözüküyoMizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron Blue | siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron Blue | siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Aldım saol1 tane var gözüküyoMizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron Blue | siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
mizar al tabi mouselara bin basar klavyeler zaten klavyeyi satsan en kral mouseu alırsın trdeBeyler sirius m ultra mouse mu mizar mz60 mı ikisinden birini iptal etmem lazım
bilemiyorum onu ben.Geçmeyince ne oluyor ürünler gg mi